24 de setembre de 2020 24/9/20

Borriana programa l'espectacle interactiu de Dansa Participativa «Què te danses?»

Borriana programa l'espectacle interactiu de Dansa Participativa «Què te danses?» - (foto 1)
  • Dins l'edició Reclam 2018 es podrà gaudir a partir de les sis de la vesprada en una iniciativa pensada per tota la família

MÉS FOTOS
Borriana programa l'espectacle interactiu de Dansa Participativa «Què te danses?» - (foto 2)

La Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura i la participació del Reclam 2018, ha programat per al pròxim diumenge dia 18 de novembre a les 18 h al CMC La Mercé, l'espectacle interactiu de dansa "Què te danses?" amb Henar Fuentetaja i Miguel Tornero de Cocinando Danza i Compañía Improvisada.

Dirigit a xiquetes i xiquets de 5 a 11 anys amb els seus familiars, 'Què te danses?' és una activitat participativa, on descobrirem l'amplitud de la dansa en les nostres vides per a convertir-nos en autèntics exploradors del moviment. En este espectacle els espectadors són a la volta participants i creen l'espectacle, i a més, per a participar no cal tindre experiència a la dansa, només ganes de ballar i divertir-se. Amb aquesta activitat xicotets i majors, acompanyats per professionals del sector, tindran l'oportunitat de ballar de forma participativa, treballant mitjançant la dansa la capacitat expressiva. Amb aquesta proposta artística i didàctica s'experimenten noves formes d'expressió corporal, sensorial i emocional en un espai diferent, creant vincles i experiències emocionants per a tots.

Henar Fuentetaja i Miguel Tornero, pedagogs, coreògrafs i intèrprets, dirigeixen des de 2013 el seu propi projecte artístic-pedagògic, Cocinando Danza, junt amb la seua companyia de dansa Compañía Improvisada. Creen espectacles de dansa amb valors socials i mediambientals i desenvolupen tota una activitat docent entorn de la dansa i el moviment amb l'objectiu de promocionar i difondre la dansa entre el gran públic. Coordinen des de 2014 l'Escola Municipal de Dansa de Meliana i realitzen de forma regular tallers en centres educatius i culturals.

L'entrada serà lliure fins a completar aforament. El Regidor de Cultura, Vicent Granel, convida «a participar en família amb els més menuts i menudes de la casa en un espectacle diferent que farà que gaudisquen d'una bona estona creant un espectacle artístic amb la dansa com a gran protagonista».

Pujar