23 de setembre de 2020 23/9/20

Borriana mantindrà demà una reunió a Diputació sobre l'Arenal Sound

Borriana mantindrà demà una reunió a Diputació sobre l'Arenal Sound - (foto 1)
  • L'ajuntament demanarà informació perquè el festival torne a la zona portuària

A principis de setmana, el Secretari Autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, va publicar a través de xarxes socials una trobada amb els promotors del festival Arenal Sound, David i Toño Sánchez, on es llegia que els organitzadors estaven "repensant el futur", una publicació que va fer saltar totes les alarmes entre diferents mitjans de comunicació. En més d'una ocasió, els germans Sánchez han fet patent la possibilitat de anarsen de la ciutat de Borriana per a la propera edició, malgrat el seu desig de quedar-se al lloc que els va veure nàixer.

Poques notícies s'han tingut al respecte, des que David Sánchez fes oficial que estaven estudiant nous llocs per traslladar l'Arenal Sound a una nova localitat. Per ara, el consistori només ha mantingut trobades extraoficials amb membres destacats de la Generalitat Valenciana.

Una de les línies rotges que marquen els promotors per quedar-se a Borriana és tornar a la zona portuària, davant de la platja de l'Arenal. Els organitzadors van començar en aquest recinte i volen tornar a ell, establint certes mesures correctores que solucionen els problemes de contaminació acústica i així, satisfer els desitjos dels sounders; qui aquest any s'han queixat de la llunyania entre els recintes dividits en diversos espais de la zona marítima.

Per això, fonts de l'equip de govern informen elperiodic.com que demà el tripartit, amb els seus membres quasi al complet, tindrà una reunió a la Diputació de Castelló per informar-se sobre els permisos que necessiten demanar perquè el recinte de concerts torne a estar davant del mar.

Aquest canvi de decisió vindria donat després de l'efectivitat de la pantalla acústica que van instal·lar en aquesta edició els organitzadors darrere de l'escenari principal. Una mesura que va frenar el soroll i que va reduir considerablement la contaminació acústica. Una tècnica que podria instal·lar-se a la zona portuària per no molestar els veïns de la zona.

Dues parts, corroboren que aquest any volen prendre un rumb diferent i deixar les condicions i les idees clares des del principi, per no viure en la incertesa de la passada edició. El promotor, David Sánchez ens aclaria fa unes setmanes que l'empresa organitzadora, iMusic Festival S.L., prendrà una decisió concloent a finals d'aquest setembre i que el projecte estarà finalitzat abans que isquen a la venda les entrades el proper mes de novembre.

 1 comentari
Cachislamar
Cachislamar
22/09/2016 04:09
Yo quiero ser florero

Esta Sra. es una mujer florero. Sólo sabe permanecer al lado del que hace algo con el único objetivo de salir en la foto. Menuda estafa.

Pujar