elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana invertirà més de 100.000 euros en la millora de fins a deu camins rurals

Borriana invertirà més de 100.000 euros en la millora de fins a deu camins rurals
  • Els camins de la Coixa, El Marjalet, Facos, La Pedrera, Virrangues, Borriana-Almassora, Borriana-Vila-real, el Grau o Santa Pau veuran renovats el seu ferm i reparats les deterioracions i forats

La regidoria de Via Pública i Serveis de Borriana ha fet pública l'adjudicació d'una nova campanya de renovació i millora de fins a deu camins rurals i sengles pertanyents al conjunt del terme municipal. Així ho ha confirmat el màxim representant de l'àrea, Vicent Aparisi, qui ha manifestat que "estem molt contents de vore com en dos anys hem realitzat fins a tres campanyes especials de condicionament i millores dels nostres camins rurals, que en alguns casos havien estat completament abandonats durant anys, així que aquesta ambiciosa darrera campanya completarà el treball realitzat ja en les dues sèries de treballs realitzats en l'últim any i mig". D'aquesta forma, es destinarà un pressupost total de 83.851 euros més IVA, un total de 101.460 euros, en una adjudicació pública que durà a terme l'empresa BECSA. I segons s'ha detallat en la sèrie d'actuacions compreses dins del projecte, "es realitzaran renovacions del ferm mitjançant un doble tractament superficial en els camins de la Pedrera en una longitud de més de 600 metres, La Coixa amb 625 metres, El Marjalet amb altres 820 metres, Facos en 200 metres i Virrangues en una longitud aproximada de 400 metres entre el mateix Camí de Facos i el de Llombai".

D'altra banda, en els camins d'unió de Borriana amb Almassora, Vila-real o el mateix Grau, les labors se centraran en la reparació mitjançant fresat i tapada de forats dels trams deteriorats, mitjançant una capa d'aglomerat asfàltic en calent que en els dos primers casos serà de 5 centímetres i de 2 en la resta". En l'actuació del Camí d'Almassora es renovaran un total de 593 metres quadrats, en el de Vila-real la superfície augmentarà fins als 1.942 metres quadrats i en el cas de la connexió del Camí de Santa Pau a la Plaça de la Fira la superfície total serà de 1.166 metres quadrats. Tal com ha conclòs Aparisi, "creiem que estem complint i ampliant els treballs que fins ara s'havien portat a terme per a la millora de les comunicacions i vies en el conjunt del terme municipal, amb un projecte global de millora que en dos anys ha solucionat els problemes en els camins en molts més metres del que s'havia fet en l'última dècada".

Pujar