1 d’octubre de 2020 1/10/20

Borriana coordina la seguretat de l'Arenal Sound amb la posada en comú del Pla d'Emergència

Borriana coordina la seguretat de l'Arenal Sound amb la posada en comú del Pla d'Emergència - (foto 1)

  L'Ajuntament de Borriana ha acollit la reunió de coordinació dels diferents cossos i forces de seguretat, sanitaris i d'atenció a les emergències en què s'ha repassat exhaustivament el Pla d'Emergència que servirà per cobrir i solucionar qualsevol imprevist o situació perillosa que es puga donar durant els sis dies de celebració de l'Arenal Sound.

  La reunió del Pla d'Emergències s'ha celebrat una setmana abans que en l'edició anterior per major previsió i coordinar a la perfecció els detalls del mateix. La reunió ha estat presidida per l'alcaldessa, Maria Josep Safont, l'edil de Via Pública, Vicent Aparisi, i el de Sanitat, Manel Navarro, al costat de representants del Consorci de Bombers, Conselleria de Sanitat, Generalitat, Salvament Marítim, Policia Autonòmica, Policia Local, Protecció Civil, el servei de socorrisme de la platja, i representants de l'empresa organitzadora del festival.

  Tal com ha recordat l'alcaldessa de l'Ajuntament de Borriana, Maria Josep Safont, "la seguretat i el Pla d'Emergència per als dies de celebració de l'Arenal Sound és de competència municipal, per això hem treballat a consciència per aconseguir el millor projecte de seguretat i emergència possible ". Així, Safont ha manifestat que "és d'agrair el treball realitzat a l'hora de plasmar en un Pla d'Emergència en el qual tots estem d'acord, la previsió de la feina que puga sorgir durant els dies del festival. La reunió i els acords assolits demostren que s'ha fet amb temps i a l'altura que demanden les circumstàncies".

  Així, en la redacció del pla s'engloben aspectes com el Pla d'Autoprotecció realitzat per l'organització de l'esdeveniment, el dispositiu preventiu de suport extern de l'Ajuntament, la previsió d'activació d'altres plans de protecció civil de caràcter municipal, la coordinació amb els Dispositius preventius amb el consistori de Vila-real i la proposta d'activació del Pla Territorial d'Emergència de la Comunitat si la situació ho requereix.

  En finalitzar la reunió, la gran majoria d'actors implicats en la seguretat i emergències de la nova edició del festival, coincidien a assenyalar que "la coordinació i el treball previ han estat reeixits, amb el que ja tots coneixem la nostra tasca i el paper que haurem de tenir durant els dies de celebració de l'esdeveniment".

  Arenal Sound 2017

  Arenal Sound 2017Entrar en el especial
  Pujar