2 de desembre de 2020 2/12/20

Borriana compta ja amb les seues Dames de la Ciutat i Corts d'Honor per a les Falles 2018

Borriana compta ja amb les seues Dames de la Ciutat i Corts d'Honor per a les Falles 2018 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Borriana compta ja amb les seues Dames de la Ciutat i Corts d'Honor per a les Falles 2018 - (foto 2)

  Fa uns dies es donava a conèixer el nom de les escollides per exercir de reines falleres en l'exercici de l'any que ve. Judit Pesudo i Ana Giménez poden dir ara, que ja compten amb les seves respectives corts d'honor.

  Finalitzat el termini de presentació de candidatures, es va dur a terme la selecció de les components que formen tant les Dames de la Ciutat com la Cort d'Honor, també en la versió infantil d'ambdues. Un volta complits els requisits que apareixen en les bases, l'elecció de les corts es realitza a través d'un barem. Quant més anys de fallera oficial tinga la candidata més possibilitats té de formar part de la Cort d'Honor.

  Alba Planelles Ribes, Andrea López Vila, Marta Musoles Lleó, Cayetana Elvira Felip, Inés Chabrera María i María Giménez Córdoba són les afortunades acompanyants infantils de Ana Giménez en aquest nou cicle faller, junt amb les il·lusionades Dames de la Ciutat Infantils de 2018, Isabel Crespo Granell, María González Burdeus, Teresa Mondragón Piqueres i Empar Oltra Moreno.

  Una mica més s'ha fet pregar les acompanyants de Judit Pesudo que no es va poder completar des d'un primer moment, obrint un segon termini per a l'última de les Dames de la Ciutat. En les mateixes oficines de la Junta Local Fallera es van recollir durant dues hores més candidatures a Dama de la Ciutat 2018, resultant finalment aquest conjunt de joves: Paula Llorca Palomero, Estefania Escuder Alonso, Yaiza García Gaya i Àfrica Arribas Gimeno que es va incorporar a últim lloc.

  D'altra banda les triades per acompanyar Judit Pesudo, reina fallera, en un any inoblidable van ser Andrea Navarro Hernández, Lara Monferrer Aguilella, Roser Blasco Garí, Beatriz Llorens Sabater, María Guerrero García i Mar Zamora Fenollosa, aquestes sis joves formen ia la Cort d'Honor de 2018.

  Des de la Junta Local Fallera han agraït a totes les xiquetes i joves que s'han presentat per al lloc i han avisat que tant la presentació en societat de les mateixes com el posat oficial es durà a terme a finals de juliol.

  Pujar