21 de setembre de 2020 21/9/20

Arranca el nou curs faller en la Falla Barri Escorredor

Arranca el nou curs faller en la Falla Barri Escorredor - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Falles 2020 - F. l'Escorredor - Proclamació
  Burriana - Falles 2020 - F. l'Escorredor - Proclamació
  MÉS FOTOS
  Arranca el nou curs faller en la Falla Barri Escorredor - (foto 2)
  Arranca el nou curs faller en la Falla Barri Escorredor - (foto 3)
  Arranca el nou curs faller en la Falla Barri Escorredor - (foto 4)

  El dissabte va ser li data triada per moltes de les falles de Borriana per a viure la proclamació de les quals seran els seus representants durant l'any vinent faller. La Falla Barri Escorredor va voler viure també aqueix dia la seua nit, i el va fer en un acte en el Club Náutico al qual ningú va voler faltar.

  Com a bons fallers, tot va començar amb una mica de pólvora en honor als protagonistes de la nit – talles i fallera major – els qui després de baixar una impressionant limusina van ser rebuts amb un xicotet castell de focs artificials que ja va fer presagiar tot el bo que venia després.

  Amb això, i una dins del recinte es va donar per inaugurat l'acte amb el qual tota la comissió els va donar la benvinguda al gran any que els queda per davant. Enguany la Falla Barri Escorredor no comptarà amb Fallera Major Infantil, però si amb dos grans representants en la cort: Ainhoa Vilar i Pablo Giménez.

  Per part seua, el càrrec de Fallera Major 2019 l'ostentarà Montse Alarcón Griñón que viurà el que serà un any digne de recordar al costat de la seua Cort d'Honor composta per: Ariadna Ramírez, María Sánchez, Cristina Arnau, Ana Alcalá, Laura Marques, Pili Tablado i Marian García.

  Tots ells van ser presentats individualment en una nit en la qual la comissió els va transmetre tot el seu afecte i lliurament per a l'any vinent faller.

   

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar