10 de desembre de 2019 10/12/19

Aquestes són les candidates a Reines Falleres de Burriana 2020

Aquestes són les candidates a Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Aquestes són les candidates a Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 2)
  Aquestes són les candidates a Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 3)
  Aquestes són les candidates a Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 4)
  Aquestes són les candidates a Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 5)

  Acaba el termini per a presentar candidatures i ja coneixem a totes les senyoretes i joves que aspiren a representar a Burriana en les seues pròximes festes falleres. De candidates infantils es presenten Julia López Soler, de la Falla Club 53, Alicia Martínez Bodí, de la comissió Societat Centre Espanya. Quant a les candidates adultes, estan Elena Pastor Manzano, de la falla Club Ortega, Lara Sabater Hernández, de la Comissió Barri d’Onda .

  Candidates a Reina Fallera Infantil de Burriana 2020

  Julia López Soler - Falla del Club 53

  Julia López Soler té 11 anys i una gran passió per les falles, expliquen des de la seua comissió: “Amb la presentació de la seua candidatura compleix el seu gran somni, aspirar a ser la representant de totes les xiquetes i xiquets fallers de la nostra Ciutat”. Julia, va pertànyer en el 2015 a la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil del Club 53, repetint de nou en la mateixa Cort d'Honor en 2016. En 2018 va ocupar el càrrec de Fallera Major Infantil del Club 53, “deixant ben alta la representació de totes les xiquetes i xiquets de la nostra comissió”. Finalment en 2019 ha format part de la Cort d'Honor de la Reina Fallera Infantil de Burriana, Anne Alós Palomero.

  Alicia Martínez Bodí - Societat Centre Espanya

  Alicia Martínez Bodí va ser Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil els anys 2015, 2016 i 2018. L'any passat va ser Fallera Major de la comissió Societat Centre Espanya: “Després de gaudir molts anys com a fallera en la nostra falla, no vol perdre's l'oportunitat de veure complit el seu somni i el de tots els seus”, expliquen des de la falla.

  Candidates a Reina Fallera de Burriana 2020

  Elena Pastor Manzano - Falla Club Ortega

  Elena Pastor Manzano ha sigut membre de la Cort de la Fallera Major Infantil de la Falla Plaça Chicharro els anys 2005 i 2006. L'any 2018 va ser fallera de la Falla Societat Club Ortega i l'any passat Fallera Major d'aquesta: “Ningú millor que ella per a representar Burriana en el nou exercici faller ja que porta les falles en la sang, sang real tant per part de la seua família paterna com materna”. La seua tia Gloria Pastor i la seua cosina Laura Conde han sigut Reines Falleres de Burriana.

  Lara Sabater Hernández - Falla Barri d’Onda

  Lara Sabater Hernández va ser Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de Barri d’Onda els anys 2005 i 2006, el 2007 va ser Fallera Major Infantil, el 2008 i 2012 Presidenta Infantil i el 2009 Dama de la Ciutat de la Reina Fallera Infantil de Burriana. Això quant al currículum infantil perquè el 2016 va ser Fallera Major de la mateixa falla i en 2019 Cort d'Honor de la Reina Fallera de Burriana: “Després de tants anys gaudint de la nostra comissió ha decidit llançar-se i intentar complir el seu major somni. El seu currículum faller és molt ampli, amb una trajectòria molt intensa en el món faller”, expliquen des de la seua comissió.

  ocultar
  Aquestes són les candidates a Reines Falleres de Burriana 2020
  Pujar