1 d’octubre de 2020 1/10/20

Álex Saura i Mª Ángeles Hernández s'imposen en la primera Cursa de la Loteria

Álex Saura i Mª Ángeles Hernández s'imposen en la primera Cursa de la Loteria - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Cursa de la Lotería
  Burriana - Cursa de la Lotería
  MÉS FOTOS
  Álex Saura i Mª Ángeles Hernández s'imposen en la primera Cursa de la Loteria - (foto 2)
  Álex Saura i Mª Ángeles Hernández s'imposen en la primera Cursa de la Loteria - (foto 3)
  Álex Saura i Mª Ángeles Hernández s'imposen en la primera Cursa de la Loteria - (foto 4)
  Álex Saura i Mª Ángeles Hernández s'imposen en la primera Cursa de la Loteria - (foto 5)
  Álex Saura i Mª Ángeles Hernández s'imposen en la primera Cursa de la Loteria - (foto 6)

  Borriana va estrenar aquest divendres una nova carrera popular en la ciutat, després que enguany s'haja convertit la tradicional Sant Silvestre en la Cursa de la Loteria, amb la intenció de no fer coincidir la cita amb altres carreres d'aquest tipus que se celebren en les poblacions veïnes. Amb un circuit d'amb prou faenes 3 quilòmetres tant els majors com a xiquets xiquetes van poder gaudir d'una vesprada-nit de pràctica esportiva en la qual Álex Saura i Maria Ángeles Fernández es van acabar imposant en la meta, malgrat que la cita siga la de menor caràcter competitiu de les quals se celebren en la ciutat cada any, i és més el caràcter festiu i jovial el que marca el desenvolupament de la prova.

  Pocs minuts abans de tres quarts de nou de la nit els primers corredors i corredores van començar a arribar a la línia de meta situada en la Plaça de la Mercè, just entre el Centre Municipal de Cultura i el Mercat Municipal. Amb pocs segons per sobre dels nou minuts, va ser Álex Saura qui va pujar al capdamunt del podi en categoria masculina amb un temps de 09:42, mentre que Maria Ángeles Hernández ho va fer en la categoria femenina parant el cronòmetre en 12:45, rebent de mans del regidor d'Esports, Vicent Granel, els premis per tots dos triomfs.

  A més, i tal com va assenyalar el mateix Granel "una altra de les parts positives d'aquesta carrera és la donació d'aliments no peribles amb la qual s'inscriuen els i les corredores, i que serveixen per a ajudar a les persones més necessitades en unes dates tan assenyalades com les de Nadal".

  Pujar