16 de juliol de 2020 16/7/20

Així va ser el primer dissabte de les festes de la Misericòrdia 2019

Així va ser el primer dissabte de les festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Bous Dissabte Vesprada
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Bous Dissabte Vesprada
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Inauguració Pintura i Boixets
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Inauguració Pintura i Boixets
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Fira del coent
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Fira del coent
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Desfilada de Fanalets
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Desfilada de Fanalets
  MÉS FOTOS
  Així va ser el primer dissabte de les festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 2)
  Així va ser el primer dissabte de les festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 3)
  Així va ser el primer dissabte de les festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 4)
  Així va ser el primer dissabte de les festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 5)
  Així va ser el primer dissabte de les festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 6)
  Així va ser el primer dissabte de les festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 7)
  Així va ser el primer dissabte de les festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 8)

  Les festes de la Misericòrdia de Borriana ja han començat i els actes previstos per a aquests dies ja no cessen. Després d'un dijous i divendres amb una gran acollida aquest dissabte ha arribat el moment de donar començament als actes taurins i a la Fira del Coent, que enguany s'amplia a dos dissabtes.

  Així la plaça de la Mercé es va convertir des de les 18 hores i fins a al voltant de les 22.30 hores en un escenari de degustació en el qual els assistents van poder gaudir de les elaboracions i preparacions que es fan del coent. Concretament, Calç Picú, Carnisseria Cati, La Cabanenca, Carnisseria Carmen, La Boutique de la Carn i Carnisseria Manoli, van ser els encarregats d'exposar, donar a degustar i vendre el producte per excel·lència de Burriana.

  Enguany la fira compta amb animació musical durant els dos dies que s'instal·larà. En aquesta primera jornada van ser els 'Naraniga Survivors Selectors', un All Stars dels selectors i selectores especialistes en música negra des del funk al soul passant per la cumbia o la música brasilera, els qui van posar ritme a la cita.

  A més, també durant la nit del dissabte els carrers de Borriana es van il·luminar amb la desfilada de ‘Fanalets’ que des de les 22.30 hores va recórrer els carrers de la localitat eixint des de la plaça de Rafel Martí de Viciana recorrerà la Tanda, la plaça de Mercé, Sant Serapi, el Barranquet i el Pla de Sant Blai, per a finalitzar l'itinerari en el 'porrat' en honor a la Verge de la Misericòrdia. Un acte pensat per als més xicotets que cada any conquista a més veïns, i es consolida ja com un clàssic en la programació de festes.

  Dins de la programació per a les festes hi ha un amplie espai per als actes taurins. Aquest primer cap de setmana de celebració, en el que a bous es refereix, va acollir un Correbou de sis bous que va recórrer des del carrer Misericòrdia fins al carrer Barranquet, i dues cites més a la vesprada aquesta vegada amb eixida des de la Plaça Major davant l'atenta mirada de centenars d'afeccionats.

  Finalment, però no menys important, aquest dissabte va acabar passada la mitjanit al ritme de la música amb la actuació de diferents Djs.

  Festes de la Misericòrdia 2019

  Festes de la Misericòrdia 2019Entrar en el especial
  Pujar