elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aitana Andreu ja regna com a Fallera Major Infantil de Barri El Bri de Borriana

Aitana Andreu ja regna com a Fallera Major Infantil de Barri El Bri de Borriana
  • Li acompanyen en la Cort d'Honor les xiquetes Neysha Duzcon, Vega Barreda i Clara Sant Vicent

Galeria de fotos
Falles Burriana 2023: Proclamació Falla Barri La Mota
Falles Burriana 2023: Proclamació Falla Barri La Mota
MÉS FOTOS
Aitana Andreu ja regna com a Fallera Major Infantil de Barri El Bri de Borriana - (foto 2)
Aitana Andreu ja regna com a Fallera Major Infantil de Barri El Bri de Borriana - (foto 3)
Aitana Andreu ja regna com a Fallera Major Infantil de Barri El Bri de Borriana - (foto 4)

La Falla Barri El Bri de Borriana ha presentat a les màximes representants per a les festes josefinas de 2023, un any en què les falleres més joves seran les protagonistes.

Així, Aitana Andreu Abaso ha sigut presentada com a Fallera Major Infantil. Membre de la Falla Barri El Bri des de 2014, amb tan sols tres anys, en 2017 va ser el seu primer any de ‘fallereta’ infantil i des de llavors ha viscut en primera línia les festes de les falles en aquesta comissió.

Al costat d'ella la presidenta infantil, Leyre Lara Hidalgo que ha volgut compartir amb la seua amiga Aitana aquest any de regnat.

A Aitana li acompanya en la Cort d'Honor Infantil la seua cosina Clara Sant Vicent Abaso i les xiquetes Neysha Duczon i Vega Barreda Blasco.

L'acte de presentació va tindre lloc en el casal de la comissió fallera que aquest 2023 torna a tindre al capdavant una junta gestora amb l'objectiu de treballar en equip. La gestora està composta per Alfonso Coronado Navarro, que repeteix com a representant, juntament amb les germanes Carda Planelles, Silvia Planelles i Sandra Planelles, que després de molts anys de falleres, presideixen la seua benvolguda falla.

L'acte va estar fenomenalment presentat per Cynthia Abaso Gomez, tia d'Aitana, e Ylenia Pastor Abaso, cosina de la Fallera Major Infantil.

Després del sopar, la comissió es va divertir amb una amenitzada festa.

Pujar