28 de setembre de 2020 28/9/20

El PP agraeix a les penyes l'èxit de les festes enfront al "ridícul d'un tripartit que ha evidenciat descoordinació i enganys"

El PP agraeix a les penyes l'èxit de les festes enfront al "ridícul d'un tripartit que ha evidenciat descoordinació i enganys" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP agraeix a les penyes l'èxit de les festes enfront al "ridícul d'un tripartit que ha evidenciat descoordinació i enganys" - (foto 2)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha volgut agrair a les penyes de la ciutat l'esforç, obstinació i compromís dels "veïns a fer grans les festes de la Misericòrdia malgrat les contínues travetes que el tripartit en el govern s'ha obstinat a posar".

  En els deu dies de festejos patronals, "si hem aconseguit omplir els actes, gaudir dels espectacles i mobilitzar a locals i visitants, ha sigut perquè els veïns són capaços de lluitar contra l'adversitat, que en aquests moments s'haja instal·lada en l'ajuntament". Els tres partits que governen Borriana, PSPV, Compromís i Podem, "s'han obstinat, una vegada més, a ridiculitzar els festejos i generar enrogiment i vergonya amb les seues decisions. No obstant açò, Borriana és molt més que una coalició tripartida que està de pas".

  Juan Fuster, regidor i portaveu del Partit Popular a Borriana, ha desgranat les decisions "maldestres" i "falses" que s'han pres durant deu jornades festives. Les dues vaques escapades, una de les quals segueix sense localitzar-se, "va demostrar que en lloc d'assumir responsabilitats el tripartit cerca condemnar a tercers tirant pilotes fóra i mentint a la població". "No solament han cercat a un cap de turc, sinó que a més han falsejat la informació als veïns, anunciant que tenien localitzades a les dues caps de bestiar quan no era cert".

  En el cas de la suspensió de l'encierro de bous embolats, "van tornar a enganyar als ciutadans". "El decret 31/2015 que regula el 'bou al carrer' és el que segons l'alcaldessa de Borriana va impedir el dilluns 4 celebrar l'encierro. El mateix que, sorprenentment, sí va permetre a Vila-real celebrar el festeig el dimecres 6". "Han demostrat dia a dia que és un govern de despropòsits, ja que si l'encierro ho van suspendre hores abans de la convocatòria, en el cas de l'encierro infantil van ser incapaços d'informar del canvi de recorregut".

  Per al PP de Borriana, "aquestes festes han evidenciat la realitat de la gestió d'aquests tres partits. Despropòsit després de despropòsit, aquesta és tristament la gestió que des de fa dos anys venim denunciant, la que està pagant Borriana amb uns polítics que en lloc d'assumir responsabilitats miren cap a un altre costat cercant a tercers als quals culpabilizar dels seus errors".

   17 comentaris
  El engañado
  El engañado
  18/09/2017 04:09
  Mentirosos

  Riverita, cada cual se ha llevado lo que le correspondía, pero lo cortés no quita lo valiente. Si el PP no está gobernando será porque está pagando su mal proceder pero que el tripartito les ha superado en mentiras y engaños también es verdad, y no han mejorado tanto las cosas como predicas, todos sabemos que el nuevo colegio lo cogieron a punto de caramelo, y lo de la carretera del puerto es pan para hoy y hambre para mañana, todo lo demás que anuncias está por llegar, pero las fiestas ya han pasado y han sido un empastre detrás de otro, y lo que está ala vista, no está amagat. y no continúo más porque me enciendo porque lo peor es el engaño y este tripartito me ha engañado como nadie lo hacia desde hace tiempo, incumpliendo todas las promesas, una detrás de otra. No creo que repitais, al menos NO con mi voto.

  Pujar