26 de setembre de 2020 26/9/20

Els agents socials de Borriana comencen a treballar en l'aplicació del Pla Estratègic de Turisme

Els agents socials de Borriana comencen a treballar en l'aplicació del Pla Estratègic de Turisme - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els agents socials de Borriana comencen a treballar en l'aplicació del Pla Estratègic de Turisme - (foto 2)

  La recent redacció del Pla Estratègic de Turisme que Borriana ha elaborat per a la seua aplicació durant els propers quatre anys, pretén recollir i adoptar també els projectes, idees i iniciatives de tots els agents socials de la ciutat. Per això, avui s'han celebrat fins a tres sessions en les quals associacions veïnals i socials, clubs esportius i d'oci, i els sectors de l'hostaleria, el comerç o l'empresariat han estat presents per realitzar les seues aportacions prèvies a l'aplicació de les primeres mesures i accions contemplades en el nou Pla. Tal com ha explicat el regidor de Turisme a la ciutat, Santi Zorío, “feia deu anys que no es renovava un Pla Turístic a Borriana, per la qual cosa ens hem encarregat de realitzar un nova redacció després en la què pensem que és clau la participació de tots i cadascun dels sectors socials, econòmics o culturals de la nostra ciutat”. Així, el mateix regidor i els representants de l'empresa encarregada de la implantació, Soluciones Turísticas Consultoria i Màrqueting, han presidit les tres sessions en les quals ja “s'han recollit alguna de les urgències o primeres mesures a prendre en les quals coincidim pràcticament tots” com ha assenyalat Zorío.

  Cadascuna de les tres sessions s'ha iniciat amb el plantejament exposat pel representant de l'empresa, Alberto Galloso, en la qual plantejava “que cadascun dels presents parle inicialment sobre les potencialitats i les deficiències que creuen més importants dins del sector turístic local, ja que és la millor forma d'introduir alguns dels punts reflectits en la redacció del nou Pla i, posteriorment, poder afegir i tindre en compte les aportacions de cadascun dels agents socials”. D'aquesta forma, les primeres taules de treball desenvolupades durant la jornada d'avui “són solament el primer dels contactes que pretenem tindre de forma constant amb tots els implicats en un Pla que és clau per a l'evolució turística a Borriana durant els quatre propers anys, per la qual cosa agraïm la implicació i la presència de tants i tan variats agents socials en aquestes sessions inicials”, com ha remarcat Zorío.

  El proper pas a donar serà l'anàlisi, revisió i viabilitat de les propostes presentades durant la jornada d'avui pels diferents agents socials, amb els quals la regidoria de Turisme i els coordinadors de les sessions tornaran a citar-se en el termini d'un mes i mig per “incorporar les aportacions que siguen viables i tindre l'explicació completa dels projectes i iniciatives que definitivament es poden incloure en el nou Pla Estratègic” com ha conclòs Zorío.

   1 comentari
  Barranquet
  Barranquet
  07/03/2017 11:03
  Olvidar rapido

  Qué pronto olvidáis, con lo que criticasteis en su día al PP y ahora que? Os propongo que contactéis con una multinacional de cruceros y hacéis uno por el Clot.

  Pujar