elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIONS 28M

VIDEO |Aquestes són les propostes que faran els candidats de Burjassot si aconsegueixen l'alcaldia

VIDEO |Aquestes són les propostes que faran els candidats de Burjassot si aconsegueixen l'alcaldia
  • Cinc forces polítiques tractaran de conquistar el vot de la ciutadania el pròxim 28M

Videos
Aquestes són les propostes que faran els candidats de Burjassot si aconsegueixen l'alcaldia
Aquestes són les propostes que faran els candidats de Burjassot si aconsegueixen l'alcaldia

Burjassot ja ha començat la seua campanya electoral en la qual els cinc candidats a liderar l'Ajuntament del municipi estan posant tota la carn a la graella amb la fi guanyar el pròxim 28M.

Rafael García (PSOE)


Actualment, la localitat està governada pel partit socialista de Rafael García des de 2014, qui es presenta de nou a les eleccions. Per a això, proposa una sèrie d'iniciatives amb les quals millorar la qualitat de vida dels seus habitants. Entre elles: continuar fent una ciutat inclusiva, sostenible, igualitària i centrada en el benestar. Així com dissenyar una ciutat que cuida la infància, la joventut i als majors. També construir un Burjassot on la salut i l'esport siguen els grans protagonistes.

María Viu (Compromís)


Des de Compromís, María Viu encapçala la llista de la formació, una professora de valencià, i defensora dels drets de la dona. Aquesta vol fer de Burjassot un lloc enfocat en tres pilars: el patrimoni, la sostenibilitat i les persones. Les seues iniciatives són restaurar el Pati de les Sitges, donar més vida a les rutes de Blasco Ibáñez i Vicente Andrés Estellés. Així com construir un centre de dia o donar ajudes a joves per a un habitatge digne. Respecte a la seua proposada estrela, està la de soterrar les vies de metre de Burjassot i fer un bulevard en la CV35 perquè disminuïsca la contaminació.

Tatiana Sanchís (Cs)


La candidata de Ciutadans, Tatiana Sanchis, vol millorar el seu poble no donant ni un pas arrere en drets i llibertats. D'aquesta manera, es compromet a aconseguir un municipi amb més oportunitats per als joves i per al comerç, revitalitzant els seus eixos. També fer una administració més eficient en la qual no s'allarguen els tràmits burocràtics.

José María Caballero (PP)


Quant al candidat del PP, José María Caballero vol arrabassar-li l'alcaldia del PSOE després de 44 anys al capdavant de l'Ajuntament. Les seues propostes se centren en "millorar la neteja dels barris, la presència de policia als carrers ampliant la seua plantilla i per damunt de tot rebaixar els impostos així com exigir el soterrament de les vies".

María Muñoz (Unides Podem-Esquerra Unida-Totes Amb Burjassot)


La candidata a l'alcaldia de Burjassot per Unides Podem-Esquerra Unida-Totes Amb Burjassot, buscarà la manera de "augmentar la transparència de l'Ajuntament, fer de Burjassot una ciutat més inclusiva, on es garantisca l'accés a l'habitatge, l'educació i la sanitat a tota la població. Volem un Burjassot amb igualtat per a viure i diversitat per a conviure. Un municipi accessible, amb autobús urbà, amb un pla de mobilitat adaptat a les necessitats dels nostres veïns i veïnes, sense oblidar la cura i manteniments de patrimoni històric artístic i el seu potencial per a generar ocupació pel seu valor turístic. I per, últim, cuidar i enfortir el teixit associatiu i empresarial per la seua gran labor per a fer poble."

Manuel Tórtola (VOX)


Finalment, des de Vox es presenta Manuel Tórtola amb la finalitat de guanyar les municipals.

Pujar