elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIONS 28M

Rafael García (PSOE) després d'arrasar amb majoria absoluta a Burjassot: “és un resultat extraordinari”

Rafael García (PSOE) després d'arrasar amb majoria absoluta a Burjassot: “és un resultat extraordinari”
  • El líder socialista ha aconseguit el 52 % dels vots i revalida el seu títol com a alcalde del municipi

La victòria en majúscules se l'ha emportada Rafael García a Burjassot durant la passada nit electoral. El líder socialista ha aconseguit la majoria absoluta, aconseguint un 52% de suport i superant en 1.500 vots les eleccions de 2019.

Amb quasi una dècada en l'alcaldia, perquè ocupa aquest càrrec des de 2014, Rafael García qualifica el resultat d'aquestes eleccions municipals com a “extraordinari” i agraeix a la ciutadania, “especialment a aqueixos prop de 9.600 veïns i veïnes que ens han votat, la seua confiança i suport. Li ho retornarem amb treball, amb dedicació, amb esforç per a aconseguir tots els objectius que ens plantegem per a la següent legislatura”.

Respecte a aqueixos objectius, les seues propostes passen per continuar fent una ciutat inclusiva, sostenible, igualitària i centrada en el benestar. Així com dissenyar una ciutat que cuida la infància, la joventut i als majors. També construir un Burjassot on la salut i l'esport siguen els grans protagonistes.

Finalment, el Partit Popular ha sigut la segona força més votada amb un 19 % dels vots i 4 escons, seguida de Vox i Compromís que ha obtingut 2 regidors, i Unides Podem-Esquerra Unida-Totes Amb Burjassot que ha aconseguit un.

Pujar