25 de febrer de 2020 25/2/20

L'equip de govern vota en contra d'oferir un servici d'assessorament per a afectats per clàusules sòl a Burjassot

L'equip de govern vota en contra d'oferir un servici d'assessorament per a afectats per clàusules sòl a Burjassot - (foto 1)
  • PSOE i Compromís voten en contra de la moció d'Esquerra Unida

L'equip de govern de l'Ajuntament de Burjassot, format pel PSOE i Compromís, ha rebutjat la moció d'Esquerra Unida per a oferir un servici d'assessorament als afectats per l'estafa de les clàusules sòl a Burjassot i realitzar una campanya informativa.

Els arguments donats no han convençut a la formació d'esquerres. "Entenen que excusar-se en el fet que és un servici que ja s'ofereix en València per part de la Generalitat o que no està pressupostat és un acte d'hipocresia, puix sempre han defensat la duplicitat d'alguns servicis per a facilitar la vida als veïns del poble i al mateix plenari han fet dues modificacions pressupostàries".

A més a més, el portaveu d'Esquerra Unida, José Camarillas, es mostra preocupat per les afirmacions del Partit Socialista, que afirmà que "no llevarien el treball als advocats del poble, que també tenen dret a menjar".

"Amb tot el respecte per a l'ofici d'advocat, no entenem que es comparen els servicis públics amb els privats. Esperem que no siga l'opinió del partit, que també governa en la Generalitat, no vaja a ser que privatitzen la sanitat i l'educació públiques per a no fer la competència als que tenen negocis en estos sectors", assenyalà irònicament Camarillas. "Queda clar qui defensa la banca. Nosaltres ens quedem amb els nostres, el poble".

Pujar