elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burjassot obri els espais de joc, les engrunsadores, les pistes multideportives i les zones esportives dels parcs

Burjassot obri els espais de joc, les engrunsadores, les pistes multideportives i les zones esportives dels parcs

    L’Ajuntament de Burjassot està realitzant al llarg del dia de hui, dilluns, i de demà dimarts la neteja i desinfecció de zones de jocs i esportives de diversos parcs i zones verdes del municipi. Amb l’entrada en la Fase 3, es posen en funcionament els jocs infantils, en parcs i zones d’oci, i de les pistes esportives, tant les situades als parcs públics del municipi com les pistes multiesportives situades en l’aparcament de l’estació del metro de Burjassot, en la zona de Cantereria i en l’aparcament de les Palmeres.

    Així, s’obriran tots els espais de joc, tant els dels més menuts com els aparells de gimnàstica biosaludable per a adults que hi ha als parcs públics i a les diferents zones verdes del municipi.

    D’igual manera, s’obriran les pistes esportives del Parc de la Granja, la pista de skate i el recinte de petanca i de jocs tradicionals. El mateix succeirà al Parc de l’Eixereta, on es procedirà també a l’obertura de la zona esportiva i de petanca.

    “Procedirem a l’obertura de les zones de jocs del municipi, tant les que estan als parcs com le situades en les zones verdes, després d’haver procedit a la seua desinfecció minuciosa”, tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, qui ha afegit que,“a poc a poc, anem adaptant-nos a la nova normalitat, tot i que és molt important que continuem mantenint totes les mesures sanitàries individuals que se’ns han indicat. Amb l’obertura d’aquestes zones de joc i esport, tant per a menuts com per a majors, fem un pas més en benefici de la ciutadania però, com he assenyalat, és important que continuem mantenint el distanciament social, l’ús de la mascareta i fer cas de totes les recomanacions sanitàries que ens marquen tant des del Ministeri de Sanitat com des de la Generalitat”.

    Pujar