elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borbotó i Montserrat, primers campions al carrer del Corte Inglés de Galotxa

Borbotó i Montserrat, primers campions al carrer del Corte Inglés de Galotxa
  MÉS FOTOS
  Borbotó i Montserrat, primers campions al carrer del Corte Inglés de Galotxa - (foto 2)

  Ahir el carrer de pilota "Jose Soldado" de Godelleta va acollir les seues primeres finals del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

  Les categories de carrer de la 46ª edició del torneig ja coneixen als primers campions, les xiques del Borbotó A i els joves del Montserrat B. En el cas de la final femenina s'enfrontaven l'Estudi Martí Borbotó A i l'Estudi Martí Borbotó B. Entre totes les participants, companyeres de club, cal destacar a Monica, rest del Borbotó A, que va donar les pilotades més llargues de la final, incloent algunes amb l'esquerra, així com la potència de la volea de Irene, galotxera del Borbotó B.

  A continuació va tindre lloc la final de quarta masculina, on el Lanzadera Montserrat B es va impossar 70 a 45 al Profisco 2000 Borbotó D. En aquest cas, els jugadors de la Ribera feren bó el començar la partida més enxufats que els seus rivals, ja que es possaren per davant tres jocs res més iniciar-se la final. Tot i que els de la pedania de Valencia es recuperaren, els de Montserrat poc a poc anaren augmentant la distància en el marcador.

  La regidora de l'Ajuntament de Godelleta, Mari Carmen Segovia, fou l'encarregada de lliurar els trofeus a tots els finalistes. Cal recordar que demà dissabte per la vesprada es jugaran al mateix lloc les finals de segona, entre l'Ovocity Marquesat B i el Profisco 2000 Borbotó A, i de tercera, entre el Falles Sergio Lis Xirivella A i l'Elèctrica Vinalesa A. Mentre que el diumenge, en el carrer Ramon y Cajal, antic carrer del Meson, acollirà les finals de Curtes A i B, pel matí, i de les categories de Badana i Femenina B, per la vesprada

  Final Femenina A:

  Estudi Martí Borbotó A (Monica, Anabel, Ana) - 70
  Estudi Martí Borbotó B (Amparo, Irene, Mireia) - 35

  Final Quarta:

  Lanzadera Montserrat B (Vicent, Andreu, Fede, Carles) - 70
  Profisco 2000 Borbotó D (Paco, Carlos, Carles, Manuel) - 45

  Pujar