27 de novembre de 2020 27/11/20

Bonig assegura que el PP continuarà fent oposició "constructiva"

Bonig assegura que el PP continuarà fent oposició "constructiva" - (foto 1)

    La presidenta regional del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat hui que el PPCV “continuarà fent una oposició constructiva i en defensa dels interessos dels valencians com a partit més votat del centredreta”. Bonig s'ha pronunciat així en una primera valoració de les eleccions autonòmiques.

    La presidenta ha felicitat el PSPV com a guanyador de les eleccions i també “perquè és de justícia, a tota la gent que ha estat participant en aquestes eleccions i especialment a la gent de la partit. La fragmentació del vot de dretes ens ha perjudicat”. Bonig ha afirmat que “no ha sigut fàcil arribar fins on hem arribat i si fa quatre anys li diuen al Botànic que anava a arribar ara per la mínima i de penal no s'ho haguera cregut”.

    La presidenta del PPCV ha explicat que el Botànic en aquesta legislatura sumava 55 escons i si es reedita serà amb 52 escons, la qual cosa suposa menys força “i a més veurem més divisió interna amb la probable entrada de Podemos”. La presidenta del PPCV ha recordat que durant tota la campanya ha indicat que “havia partit” i de fet –en el moment de les declaracions- el bloc de dretes s'ha quedat a 3 escons d'aconseguir la majoria i a punt de la bolcada”.

    “Estic molt satisfeta del treball que s'ha realitzat. El Partit Popular, com a partit majoritari del centredreta continuarà fent una oposició constructiva i en defensa d'un projecte d'unió entre els valencians castellonencs i alacantins”, ha assenyalat. Finalment, Isabel Bonig ha manifestat que “a partir de demà ens posem a treballar en les eleccions municipals i en les eleccions europees”. “Hem estat a punt que es produïsca aqueixa bolcada i aqueix canvi de la Comunitat”, ha assenyalat.

    Pujar