Castellano

La piscina municipal de Bocairent, a punt per a obrir el cap de setmana

La piscina municipal de Bocairent, a punt per a obrir el cap de setmana
  • La nova temporada de bany estarà marcada per l’absència de restriccions covid i les millores en les instal·lacions

La piscina municipal està preparada per a començar a oferir servei el pròxim dissabte, tal com ahir van comprovar l’alcalde, Xavi Molina, i el regidor d’Esports, Vicent Silvestre, en la seua visita al recinte. Un recinte que iniciarà el període de bany amb unes jornades de portes obertes que permetran l’accés gratuït durant tot el cap de setmana, en l’horari habitual: d’11.00 a 19.00 hores.

Així, s’iniciarà la temporada 2022, que tindrà dues grans novetats respecte de l’anterior: l’absència de restriccions covid i les millores en les instal·lacions. Pel que fa a la primera, Vicent Silvestre explica que “enguany no hi haurà sistema de reserva de cita prèvia ni limitacions d’ús d’espais o mobiliari, de manera que, per exemple, tornaran a haver-hi cadires i gandules per als banyistes”.

En relació amb la millora de les instal·lacions, el regidor d’Esports indica que, a més de les tasques de sanejament dels vestidors, de la maquinària de manteniment i de la pèrgola, destaca sobretot la renovació integral de l’interior de la piscina gran: “Hem invertit 28.773,68 euros per a donar resposta a l’assignatura pendent de substituir el sistema de tessel·les per una làmina armada de PVC, molt més higiènica i còmoda per a les persones usuàries”, diu Silvestre.

Igualment, el responsable municipal explica que el bany lliure s’acompanyarà d’una sèrie de propostes dirigides, com ara els cursets de natació en distintes franges horàries o les activitats d’aquagym, ioga, etc. Per a la inscripció a aquestes, així com per a l’obtenció dels abonaments de temporada, cal dirigir-se a l’Ajuntament. A més, el regidor d’Esports indica que el recinte disposarà de la possibilitat de pagament amb targeta, accés gratuït a xarxa wi-fi, servei de quiosc i els recursos de la bibliopiscina, amb llibres, premsa i tallers infantils.

Vicent Silvestre destaca l’esforç de l’Ajuntament per a oferir tots els anys el servei de piscina municipal: “Fins i tot quan les circumstàncies de la covid-19 ho van posar més difícil, vam tindre clar que Bocairent havia de disposar de temporada de bany; som dels pobles que no s’ha quedat cap estiu sense piscina”, afirma. De la mateixa manera, el regidor indica que “cada any hem treballat per a millorar les instal·lacions i, per això, és una satisfacció que enguany ja puguem comptar amb la renovació integral del revestiment interior tant de la piscina xicoteta com de la gran”.

Pujar