Castellano

Bocairent augmenta els premis de la campanya comercial d’estiu

Bocairent augmenta els premis de la campanya comercial d’estiu
  • La tercera edició dels tiquets “Rasca i guanya” arranca dissabte amb 2.040 euros i 668 detalls en joc

Del 25 de juny al 23 de juliol, les compres en establiments de l’Agrupació de Comerciants i Serveis de Bocairent tindran opció de premi. Serà la tercera edició dels tiquets “Rasca i guanya” que posa en marxa ACiS Bocairent i la Regidoria de Dinamització Comercial com a campanya promocional d’estiu, que compta també amb el patrocini de la Generalitat i la col·laboració de l’IES Bocairent. En concret, l’alumnat de secundària ha estat l’encarregat de l’elaboració del vídeo promocional.

Aquesta vegada hi haurà un total de 2.040 euros distribuïts en tiquets de 5, 10 o 20 euros per a bescanviar en comerços o serveis associats, fet que suposa un increment respecte de la convocatòria anterior. A més, enguany hi ha la novetat que, juntament amb els bons de compra, està la possibilitat d’emportar-se un dels 668 detalls amb la imatge corporativa de l’entitat que agrupa el comerç local: 34 carrets per a la compra, 600 moneders i 34 tovalloles de platja, aquestes últimes acompanyades d’entrades gratuïtes per a la piscina municipal.

Vicente Vañó, president d’ACiS, afirma que “aquesta campanya ha vingut per a quedar-se i, per això, l’hem tornat a preparar amb molta il·lusió i tenint com a referència la gran resposta de la clientela en les dues edicions anteriors”. Igualment, Vañó destaca l’esforç que s’ha fet enguany per a fer créixer la iniciativa: “Per a arribar amb més força al màxim de gent, hem introduït prop de 700 premis directes i hem augmentat la quantitat econòmica en bons per a gastar en productes i serveis”.

Al seu torn, Begoña Perigüell, regidora de Dinamització Comercial, també posa en valor que “la campanya d’estiu va començar com una mesura extraordinària per la pandèmia l’any 2020, però tant ACiS com l’Ajuntament hem optat per consolidar-la i donar-li continuïtat”. Per això, la responsable municipal fa una crida al veïnat i a la clientela dels pobles del voltant per a comprar a Bocairent, reforçar el comerç de proximitat i beneficiar-se dels premis que hi ha, que s’han incrementat respecte del 2021.

Pujar