Castellano

Àmplia oferta d’activitats municipals per a l’agost

Àmplia oferta d’activitats municipals per a l’agost
  • L’Ajuntament de Bocairent organitza dèsset propostes per a la segona part d’Estiu Jove i “Refresca’t amb la cultura”

Les programacions municipals d’Estiu Jove i de “Refresca’t amb la cultura” van arrancar al mes de juliol i continuaran ben actives durant l’agost. En concret, entre les dues iniciatives, l’Ajuntament de Bocairent oferirà dèsset propostes que se sumaran a la intensa agenda d’actes i activitats promogudes des del teixit associatiu del municipi. “L’estiu és un dels moments de l’any en què es manifesta amb més claredat el dinamisme del nostre poble”, afirma l’alcalde, Xavi Molina, en aquest sentit.

La segona part de la programació dirigida a infants, adolescents i joves es va iniciar amb una nova sessió de les “Vesprades d’oci esportiu”, el passat 1 d’agost, i conclourà el dia 27 amb el Xocorock, el festival de música en què actuaran Xavi Sarrià, Maluks, Joe Pask, Suu, Cactus i Santy Mataix. Entre aquestes dues fites, hi ha previstes tota una sèrie d’activitats: autobús a les festes d’Alfafara (dia 6), Pool Party (dia 8), concurs de cartes de “La fallera calavera” (dia 10), inflables aquàtics (dia 12) i el cicle “Sant Agustí de conte” (del 24 al 26 d’agost).

Al seu torn, la programació d’aquest mes de “Refresca’t amb la cultura” inclou: el concert de Besaràbia (dia 5), les exposicions “Bocairent i el seu entorn” (sala Joan de Joanes) i “Al color de les danses” (Museu Municipal Antonio Ferri), el servei de bibliopiscina (fins al dia 18), les sessions de cine d’estiu (7 i 14 d’agost), els “Contes a la fresca” (dia 12) i les “Xarrades a la fresca” (del 16 al 18 d’agost). A més, fonts municipals també posen en valor que la Biblioteca es manté oberta durant tot el mes en l’horari següent: dilluns, dimecres i divendres, de 10.00 a 12.00 hores.

Pujar