elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un poble de Castelló llança aquest curiós concurs que només es pot fer des de casa

Un poble de Castelló llança aquest curiós concurs que només es pot fer des de casa
  • En dies com aquests, la imaginació és el nostre millor aliat. Un Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest curiós concurs

En el context actual de reclusió de la població dins de les cases a causa de la crisi del coronavirus, l’Ajuntament de Betxí ha decidit incentivar les activitats casolanes dels seus veïns i veïnes a través del concurs #BetxiEsQuedaEnCasa.  Es tracta que els participants pugen imatges i vídeos a les xarxes socials oficials en què estan desenvolupant diverses activitats dinàmiques i productives mentre passen la reclusió obligatòria.

En este sentit, les temàtiques seran d’allò més diverses, com la cuina de receptes locals, jocs interactius i tradicionals, activitats d’esport, tallers d’escriptura i dibuix o accions solidàries amb el personal que treballa incansablement per la societat, entre moltes d’altres possibilitats.

L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha destacat que “sobretot es tracta de fer més lleuger el tancament dins de les cases, alhora que intentem incentivar la participació de la gent a través d’activitats profitoses no només per a les persones sinó també per al nostre poble”.

El concurs es durà a terme a través del facebook municipal i aquelles imatges y vídeos que tinguen més vots dels usuaris i que han estat penjades abans del diumenge 29 de març seran els guanyadors de dos lots de productes alimentaris del comerç local.  Esta innovadora iniciativa ha sigut possible gràcies a l’estreta col·laboració de les regidories d’Educació, Noves Tecnologies i Participació i Xicotet Comerç.

Pujar