elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jornada de devoció a les festes patronals majors de Betxí

Jornada de devoció a les festes patronals majors de Betxí
  • La localitat celebra multitud d'actes en honor a l'Santíssim Crist de la Pietat, tots ells adaptats a la situació sanitària

Galeria de fotos
Festes Majors Betxí 2021: Processó Santíssim Crist de la Pietat
Festes Majors Betxí 2021: Processó Santíssim Crist de la Pietat
MÉS FOTOS
Jornada de devoció a les festes patronals majors de Betxí - (foto 2)
Jornada de devoció a les festes patronals majors de Betxí - (foto 3)
Jornada de devoció a les festes patronals majors de Betxí - (foto 4)

Era un moment molt esperat pels veïns de Betxí, que portaven molt temps sense poder celebrar les festes patronals en honor al Santíssim Crist de la Pietat. Les festes van donar començament fa una setmana tot i que aquest diumenge va ser una de les jornades més importants pel gran protagonisme dels actes religiosos.

La jornada va començar amb la Santa Missa en honor a el patró, amb gran assistència i amb la presència també de les autoritats locals. La missa va ser cantada per la Coral Polifònica i, al acabar, la Unió Musical de Betxí també va tocar dues peces en honor al Crist de la Pietat. Una jornada de matí molt intensa que acabava amb una mascletà a la plaça Major.

Es notaven les ganes de festa, de celebrar, i per això l'Ajuntament havia adaptat tots els actes a la situació sanitària i establert protocols per garantir la seguretat de tots. A la vesprada, va tenir lloc l'última Novena al Crist de la Pietat i després va tenir lloc la Santa Missa.

Un diumenge molt especial per a tots els veïns que acabava amb un castell de focs artificials. Esport, música i bous omplin els carrers de la localitat castellonenca durant tot el mes de setembre. La majoria de les ramaderies participants en els actes taurins seran de la regió per fomentar la contractació de ferros de les comarques circumdants i donant suport a un sector que ha patit durant l'últim any per l'absència de festes locals.

L'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, llança un missatge d'alegria i optimisme per poder celebrar els dies grans del municipi. "Hem treballat per oferir a la població una programació variada per a totes les edats i els gustos. Per això, hem de gaudir al màxim de tots els actes perquè s'han preparat amb molta il·lusió, coneixedors que suposarà el pas a una nova etapa ", ha declarat l'edil del municipi.

Pots consultar ACÍ el programa complet d'actes de les festes patronals de Betxí en honor al Santíssim Crist de la Pietat.

Pujar