1 de desembre de 2020 1/12/20

12 empreses esperen l’adjudicació de l’Avinguda Joaquim Dualde

12 empreses esperen l’adjudicació de l’Avinguda Joaquim Dualde - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  12 empreses esperen l’adjudicació de l’Avinguda Joaquim Dualde - (foto 2)
  12 empreses esperen l’adjudicació de l’Avinguda Joaquim Dualde - (foto 3)

  Un total de 12 empreses han aportat la documentació necessària al registre de l'Ajuntament de Betxí per tal d'optar a l'adjudicació de l'obra de reforma de l'Avinguda Joaquim Dualde, una de les artèries principals de la població de la Plana Baixa. De fet, s'espera que el pròxim dimecres es puga determinar amb l'obertura de les propostes presentades quina és la que més puntuació obté i, per tant, la que durà a terme este important projecte, que compta amb un pressupost total de 150.000€.

  Segons el pla dissenyat per l'equip tècnic municipal, els treballs s'iniciaran a principis d'agost amb l'eliminació de les tanques de vegetació centrals, la construcció d'una nova al mig de la calçada i l'ampliació de les voreres. Una vegada perfilat l'àmbit d'actuació, es procedirà a la pavimentació de les vies principals per tal de poder transitar de forma provisional i, finalment, es duran a terme les actuacions en les voreres i en el canvi de canalitzacions d'aigua potable.

  Cal recordar que uns dels motius principals d'estes obres consisteix a eliminar el punt negre situat en l'encreuament amb l'avinguda Sant Josep Obrer i que serà reemplaçat per una rotonda a l'entrada del municipi. Així mateix, s'ampliaran les zones per als vianants i es guanyaran aparcaments de vehicles, ja que es passarà a aparcar en bateria.

  Segons l'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, "estem a punt de començar una obra fonamental per a Betxí, ja que modernitzarà un dels eixos centrals del municipi i s'adaptarà al trànsit dels temps actuals, amb un major flux de vehicles". Remolar ha destacat "que la nova rotonda permetrà, a més a més, canalitzar molt millor els cotxes cap a les avingudes principals i, sobretot, suprimir la perillosa entrada nord al municipi".

  Els treballs s'allargaran durant tres mesos i segons fonts municipals, s'espera poder tindre enllestida la part principal abans de festes de setembre. Així mateix, també s'intentarà acabar els treballs més complicats abans de l'entrada en la campanya citrícola i en el període escolar.

  Pujar