3 de juny de 2020 3/6/20

El Consell Escolar sol·licita a Conselleria una nova línia de 3 anys

El Consell Escolar sol·licita a Conselleria una nova línia de 3 anys - (foto 1)

    El Consell Escolar Municipal de Betxí ha dirigit un escrit a la direcció territorial de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport per tal de sol·licitar una nova línia per al primer curs d'infantil. Es fa efectiva, per tant, la proposta sorgida de la reunió mantinguda en el saló de plens de l'ajuntament pels representants de la comunitat educativa de la localitat que, vistes les dades oficials del grup de xiquets i xiquetes nascuts en 2014, així ho aconsellen.

    De fet, eixes xifres mostren unes dels guarismes més alts de naixements en Betxí en els últims anys, amb un total de 67. Això, unit a l'informe de la psicopedagoga municipal i de l'orientadora de la Panderola que sol·liciten un dictamen per a dos alumnes amb necessitats educatives especials, fa imprescindible l'ampliació de l'oferta del primer curs d'infantil.

    Segons la regidora d'educació, Àngels Rius, "tots els condicionants apunten a que és necessari un nou grup per als xiquets i xiquetes de 3 anys, segons es desprèn de tots els informes aportats pels experts". En este sentit, Rius ha apuntat que "si bé fa uns anys ja se'ns va suprimir eixa mateixa línia, en estos moments ens urgeix de totes totes el retorn a les tres línies d'infantil".

    S'espera que en les pròximes setmanes la Conselleria responga afirmativament la sol·licitud remesa, ja que de no ser així "hi haurà molts problemes pedagògics per desenvolupar correctament el curs de primer d'infantil per al pròxim curs". No obstant això, Rius s'ha mostrat convençuda que Educació serà sensible amb la proposta i serà acceptada.

    Pujar