24 de febrer de 2020 24/2/20

Comencen els treballs per obrir una senda en la Muntanyeta de Sant Antoni

Comencen els treballs per obrir una senda en la Muntanyeta de Sant Antoni - (foto 1)

  L’Ajuntament de Betxí ha iniciat el marcatge i el desbrossat del que serà el recorregut de la senda que rodejarà la Muntanyeta de Sant Antoni des de la part més baixa fins a l’ermita.  Els treballs, que s’allargaran durant les pròximes setmanes, passaran per diversos indrets històrics del monticle betxinenc a través d’un itinerari circular.

  L’encarregat de la neteja de la vegetació serà la persona seleccionada dins d’una subvenció atorgada des de la Diputació de Castelló per a treballadors agrícoles, que ha permés incorporar un nou peó a la plantilla municipal durant els pròxims tres mesos.

  A més de la senda, es preveu instal·lar una zona d’oci al peu de la muntanyeta de Sant Antoni, amb diverses taules i bancs per poder menjar i d’altre mobiliari urbà complementari.

  L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, s’ha mostrat content per “iniciar un projecte que ja feia molt de temps que teníem en ment i que ara, gràcies a la incorporació d’un nou treballador, podrà ser una realitat en breu”.  Remolar ha destacat que “moltes persones ens han demanat una senda per poder fer un recorregut circular per la nostra muntanyeta i  fomentar així el senderisme en esta zona del terme municipal”.

  Cal recordar que fa ara unes setmanes també es va aprovar a través del Consell Agrari Municipal la construcció d’un carril bici que accedisca a la Muntanyeta de Sant Antoni des de la població i que, per tant, complementarà l’oferta d’esport i oci que en els pròxims mesos hi haurà en este singular indret betxinenc.

   

   

   

  Pujar