12 de desembre de 2019 12/12/19

Bloc - Compromís per Betxí presenta la seua llista electoral per a revalidar la majoria

Bloc - Compromís per Betxí presenta la seua llista electoral per a revalidar la majoria - (foto 1)

  Hui s’ha fet públic el grup de persones que conformaran la llista de BLOC DE BETXÍ-COMPROMÍS per a les pròximes eleccions locals, que estarà encapçalat per l’actual edil Alfred Remolar, que aspira a revalidar per tercera vegada consecutiva l’alcaldia.

  Es tracta d’un col·lectiu que ha consolidat en la seua gran majoria els seus actuals regidors, amb Mireia Martín, Salva Rius i Susana Ferrandis al capdavant, juntament amb noves incorporacions com Rubén de la Rosa, Núria Meneu o Javi Castelló.

  Segons Remolar, “es tracta d’un gran grup de persones compromeses en el treball del nostre municipi i vinculades la majoria d’elles en associacions culturals i socials i clubs esportius de la localitat”. El candidat ha subratllat també “la gran tasca realitzada per Toni Meneu i Àngels Rius al capdavant de Cultura i Educació i que ara han deixat pas a gent nova, tot i que es mantenen en la llista i segueixen vinculades de forma activa al col·lectiu”.

  Des de BLOC-COMPROMÍS s’assegura que juntament amb el grup humà, presentaran un excel·lent programa, amb importants projectes i mesures per fer que el municipi continue progressant i avance en infraestructures i en benestar social.


  LLISTA BLOC DE BETXÍ-COMPROMÍS

  1. Alfred Remolar
  2. Mireia Martín
  3. Salva Rius
  4. Susana Ferrandis
  5. Rubén de la Rosa
  6. Núria Meneu
  7. Raül Soria
  8. Yolanda Milla
  9. Lydia Hidalgo
  10. Javi Castelló
  11. Clara Peirats
  12. Àngels Rius
  13. Toni Meneu

  ocultar
  Bloc - Compromís per Betxí presenta la seua llista electoral per a revalidar la majoria
  Pujar