27 de setembre de 2020 27/9/20

Betxí obri la bossa de treball local i espera arribar als 100 inscrits

Betxí obri la bossa de treball local i espera arribar als 100 inscrits - (foto 1)
  • Els requisits són estar empadronats al municipi i figurar com a demandants d'ocupació

  • Les contractacions seran per un període de dos mesos a jornada completa o quatre a jornada parcial

L'Ajuntament de Betxí ha obert la quarta bossa de treball local en la qual espera que s'inscriguen més de 100 veïns i veïnes en situació d'atur. Es tracta de la iniciativa que sota el nom de "Foment de l'Ocupació Local", preveu contractar per diversos mesos a totes les persones del poble que estan desocupats. La partida, que compta amb 50.000€ de pressupost per al 2018, s'ha consolidat ja com un referent de col·locació de treballadors en la localitat de la Plana Baixa, ja que esta important iniciativa es va posar en funcionament en 2012.

L'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha destacat que les anteriors convocatòries de la borsa van suposar "un èxit". La primera campanya va tenir 72 inscrits, la segona 78 i la tercera 74, cosa que va permetre que l'any passat 60 persones foren contractades a través d'aquesta bossa. "En aquesta quarta edició esperem superar el centenar de sol·licituds", ha manifestat Remolar. El primer edil ha explicat que la novetat més important és que "en esta edició es duplica el temps de la contractació, de manera que es podrà arribar a treballar durant dos mesos complets o quatre a mitja jornada".

L'alcalde de Betxí ha recordat que aquest projecte es va posar en marxa a través del Consell Econòmic Municipal, que és una de les apostes de l'equip de govern, i en el qual participen tots els agents empresarials i polítics del municipi. "Gràcies a la creació d'aquest Consell hem pogut impulsar nombroses iniciatives per augmentar l'ocupació a la localitat, com prioritzar la contractació d'empreses locals, o concedir ajudes a les empreses del municipi que estan travessant alguna dificultat econòmica.

Cal recordar que podran optar a la bossa de treball les persones empadronades a Betxí que acrediten estar en situació d'atur. El període d'inscripció estarà obert durant les pròximes quatre setmanes, en concret fins al 13 de març.

Pujar