elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí activa la quarta Bossa d’Ocupació amb la incorporació de huit treballadors

Betxí activa la quarta Bossa d’Ocupació amb la incorporació de huit treballadors
  MÉS FOTOS
  Betxí activa la quarta Bossa d’Ocupació amb la incorporació de huit treballadors - (foto 2)

  Dies després d’haver tancat el termini per a la inscripció en la Bossa de Foment de l’Ocupació Local, l’Ajuntament de Betxí ja ha incorporat hui al treball als primers huit inscrits que, segons la baremació feta pels funcionaris delegats, han tret millor puntuació segons les bases establertes.

  D’esta forma, i durant els pròxims dos mesos, estos nous treballadors s’encarregaran fonamentalment de tasques de neteja de parcs, jardins, carrers, polígons i urbanitzacions.

  L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha destacat que “este mecanisme de contractació dels nostres veïns i veïnes s’ha convertit, cinc anys després, en una peça fonamental per al bon funcionament del municipi, ja que és sobretot amb estes persones que es du a terme el manteniment de la majoria dels nostres espais públics”.

  Cal recordar que, des de l’inici d’esta iniciativa allà pel 2012, el pressupost de la Bossa de Foment d’Ocupació Local s’ha multiplicat per quatre, ja que s’ha passat dels 12.000€ inicials als 50.000€ per a l’exercici de 2017.  “Enguany, amb esta important partida, podrem contractar moltíssima gent al llarg dels pròxims mesos, de manera que és possible que a començament de 2018 ja tornem a posar en marxa una nova bossa de treball”, ha apuntat Remolar.

  Juntament amb esta iniciativa de promoció de l’ocupació, el consistori betxinenc espera incorporar en les pròximes setmanes més personal per a altres àrees, en este cas a través de la subvenció de la Generalitat Valenciana per als serveis socials o a través d’AVALEM Plus per a la contractació de joves desocupats.

   

   

  Pujar