12 de juliol de 2020 12/7/20

L’Ajuntament de Bétera insta el Consorci València Interior a complir el servici de recollida de residus

  • Els contenidors continuen envoltats de cartrons tirats a terra

El Consorci València Interior s'encarrega de la recollida selectiva de residus a Bétera. Però ja fa mesos que des de l'ajuntament detecten que els contenidors apareixen envoltats de residus, sobretot cartrons. Per això, el consistori ha fet un requeriment al Consorci perquè informe d'esta situació i li done solució.

Joano Baudés (Compromís), regidor de Medi Ambient, recorda que al reglament s'especifica que "el servei de recollida haurà d'arreplegar els desbordaments com els residus d'envasos lleugers i paper cartró dipositats en l'entorn immediat dels contenidors". De fet, el passat 22 de juliol, l'ajuntament ja va sol·licitar al Consorci una informació detallada del servici, amb els dies i horaris de recollida habitual.

Com que encara no s'ha rebut resposta i les deixalles continuen al carrer, des de l'alcaldia de Bétera han remés un nou escrit reclamant una contestació a la petició del 22 de juliol, i demanant que es complisca estrictament el reglament del servici de recollida selectiva a tot el terme de Bétera, incidint en allò que respecta a la neteja dels voltants dels contenidors de cartró, ja que com remarca el regidor Baudés, "queda molt clar que el Consorci té l'obligació de recollir tot aquell cartró que es trobe en les immediacions dels contenidors de residus"

Pujar