elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'assemblea de Compromís Benissa dona via lliure a l'acord de govern amb Reiniciem i el PSPV-PSOE

L'assemblea de Compromís Benissa dona via lliure a l'acord de govern amb Reiniciem i el PSPV-PSOE

    Ahir de vesprada es va reunir en assemblea oberta els militants i simpatitzants de Compromís Benissa, per votar el preacord de govern tancat amb Reiniciem i el PSPV-PSOE, "i al que esperem que és sume Ciutadans". El resultat de la votació després d'un llarg debat amb molta participació va ser recolzar el document per ampla majoria, superant el 80% els vots afirmatius. Un acord que ha eixit de la negociació que hem portat endavant els quatre partits polítics de l'oposició des de la dimissió de l'anterior alcalde, Juan Bautista Rosselló, i que va vore la llum després de molts dies i sobretot nits, per tal d'aconseguir un canvi polític que és tancaria en el ple extraordinari que està convocat a l'efecte el pròxim dimarts. Un canvi que Compromís Benissa ja va anunciar el passat 19 de desembre, que buscaria i intentaria altra vegada, només unes hores després de conèixer la dimissió de l'exacalde, i al obrir-se de nou la possibilitat d'arribar a un acord de govern entre totes les forces polítiques que "propugnavem i vam defensar en la passada campanya electoral un canvi de govern municipal a Benissa, i al que Compromís, una d'eixes forces polítiques, en tot moment, i amb total coherència amb el que diem i fem no hem renunciat mai i que hem treballat dia a dia per fer-lo possible quan més prompte millor, com sempre, amb responsabilitat, sense cap por ni complexe i tal com ens vam presentar a les últimes eleccions, amb valentia. D'igual manera com ja ho vam intentar després de les eleccions municipals de maig del 2015 i tal com ho hem fet ara".

    Un acord ja ratificat per tres assemblees, el fòrum de Reiniciem i les assembles del Partit Socialista i de Compromís i al que "esperem que és sume el regidor de Ciutadans, Isidor Mollà, qui ha assistit a algunes reunions de la negociació, al que el passat dimarts li vam lliurar el document resultant i que també s'ha reunit posteriorment amb els portaveus de Reiniciem, PSPV-PSOE i Compromís. És important recordar que en maig del 2015, Ciutadans si que és mostrava a favor de l'acord, per tant, com que res ha canviat, també creguem que ho estarà ara, així com també ho estàvem el PSPV-PSOE de Benissa, i nosaltres, Compromís, que hem sigut extremadament generosos i sempre oberts a la negociació per tal d'arribar a un acord necessari, sempre buscant i primant l'interès general del poble i de la ciutadania benissera per damunt d'interessos partidistes, una de les raons importants per la qual s'ha arribat finalment a un acord d'estes característiques que nosaltres pensem serà molt positiu per al present immediat i el futur de Benissa".

    Des de Compromís Benissa "volem convidar a les benissers i als benissers al ple extraordinari on és triarà al nou alcalde del nostre poble el pròxim dimarts 10 de gener a les 18 hores".

    Pujar