elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans s'expandeix en Les Marines amb un creixement del 25% en sol 6 mesos

Ciutadans s'expandeix en Les Marines amb un creixement del 25% en sol 6 mesos

    “Ciutadans (Cs) continua creixent i consolidant la seua implantació a les comarques de Marines, on hem registrat un creixement del 25% en l'afiliació en els últims sis mesos”. Així ho ha asseverat el coordinador de la formació en ambdues comarques, Alejandro Pérez, que ha confirmat que “mantenim una tendència d'expansió ininterrompuda en els municipis de les Marines Alta i Baixa, com es demostra hui amb la constitució d'una nova agrupació a Benissa”.

    La nova executiva local encapçalada per David Ivars ha sigut presentada durant la Junta directiva del Comité Territorial de Ciutadans en les Marines celebrada a Benissa en la qual s'han tractat a més temes que afecten a ambdues comarques. Ivars ha explicat que “el principal repte de Cs a Benissa és treballar per a tornar a situar al nostre municipi com a motor econòmic, afavorint mesures que contribuïsquen a fomentar el turisme sostenible i la competitivitat del teixit empresarial”.

    Alejandro Pérez ha destacat el treball desenvolupat des de la Secretaria d'Organització que exerceix en ambdues comarques Teresa Ortiz “perquè Benissa forme part del projecte de Ciutadans, que continua sumant suports en tota la província”.

    Pujar