26 d’octubre de 2020 26/10/20

Arturo Poquet configura el seu equip de govern per als pròxims quatre anys

Arturo Poquet configura el seu equip de govern per als pròxims quatre anys - (foto 1)
  • El regidor del CIBE, Isidoro Mollá, assumirà les competències de Benissa Impuls, Estratègia Territorial Urbana i Zona Costanera.

  • Jorge Ivars, el president local dels populars, serà el portaveu del govern

MÉS FOTOS
Arturo Poquet configura el seu equip de govern per als pròxims quatre anys - (foto 2)
Arturo Poquet configura el seu equip de govern per als pròxims quatre anys - (foto 3)

Arturo Poquet signa el decret que distribueix les competències entre els diferents regidors de l'equip de govern. Arranca així, de manera formal, un mandat que té com a principals objectius la dinamització econòmica del municipi, el desenvolupament de les polítiques de joventut i ocupació, la transformació dels espais esportius, la posada en marxa del Centre de Dia, la construcció d'un auditori adequat i sostenible, l'augment de les inversions en la zona costanera, la dotació de major seguretat per al municipi i la millora dels diferents serveis, entre els quals es destaca la neteja, la cultura i l'oci.

L'alcalde, Poquet, assenyala que “la distribució de competències s'ha realitzat de manera extraordinàriament professional ateses les aptituds i capacitats de cadascun”.

Arturo Poquet assumirà l’alcaldia i urbanisme, obres i serveis, medi ambient, cicle hídric i inversions, el jove Adrian Cabrera tindrà al seu comandament les àrees d'esport i d’educació. Així mateix, Ximo Nadal conduirà les regidories de Seguretat ciutadana i Festes, Lorena Ivars s'encarregarà de les regidories de joventut i infància, Igualtat i serveis socials. I Jorge Ivars, coneixedor de la política municipal, es posarà al capdavant del càrrec de portaveu del govern i de les regidories de recursos humans, Turisme, OAC, centre d'excel·lència i modernització de l'administració entre altres.

Isabel Bou serà l'encarregada de fomentar el comerç i la promoció econòmica del nostre teixit empresarial, Rosa Pino dirigirà les regidories de cultura, tercera edat, participació ciutadana i el teixit associatiu per la seua gran proximitat amb els col·lectius i els seus anys d'experiència al capdavant de la colla de Xirimiters Pere Bigot. Adrian Ivars, coneixedor ja de la gestió en l'administració, serà l'encarregat de conduir el departament econòmic, règim intern, zona rural, agricultura i ramaderia.

Entre els membres que assumiran responsabilitats de govern es troba el regidor del CIBE Isidoro Mollá. El veterà polític benissero ha entrat a formar part de l'equip, fruit de l'oferiment de Poquet a totes les forces polítiques. L'alcalde popular sosté que “hem oferit a tots els grups polítics amb representació l'incorporar-se al nostre projecte i l'únic que ha considerat fer-ho ha sigut CIBE”. Al que el jove polític ha afegit “seguim amb la mà estesa perquè des de l'oposició, la resta de forces polítiques puguen ajudar-nos a dibuixar la Benissa que volem per al futur”.

Amb la rúbrica del decret comença un mandat que es presumeix il·lusionant i amb el qual Benissa experimentarà la transformació necessària per als futurs reptes del municipi.

RESUM LLISTAT DE COMPETÈNCIES

Arturo Poquet: Alcalde

●  Urbanisme

●  Obres i Serveis

●  Medi Ambient

● Cicle Hídric

●  Inversions

Ximo Nadal: Regidor

● Seguretat Ciutadana

● Festes

● Emergències

●  Relacions internacionals i integració

Isabel Bou: Regidora

● Sanitat

● Comerç

● Creació de l'ocupació

● Creama i promoció Económica

Rosa Pino: Regidora

● Cultura

● Participació Ciutadana

● Tercera edat

● Teixit associatiu

● Documentació i espais culturals

Adrian Cabrera: Regidor

● Esports

● Educació i EPA

● Contractació

● Transparència

● Responsabilitat Civil

Lorena Ivars: Regidora

● Serveis Socials

● Joventut i Infància

● Igualtat

● Normalització Lingüística

● Serveis Jurídics

● Protecció Animal

Jorge Ivars: Regidor

● Area Presidència

● Turisme

● Recursos Humans

● OAC

● OMIC

● Modernització de l'Administració

● Noves Tecnologies NN.TT

● Projectes Europeus

● Centre d'Excel·lència

Adrian Ivars: Regidor

● Hisenda

● Règim Intern

● Agricultura i Ramaderia

● Zona Rural

● Cementeri

Isidoro Molla: Regidor

● Benissa Impuls

● Estratègia Territorial Urbana

●  Zona Costanera

Pujar