21 de setembre de 2020 21/9/20

Els agents de Benissa arranquen amb èxit els Jocs Europeus de Policies i Bombers

Els agents de Benissa arranquen amb èxit els Jocs Europeus de Policies i Bombers - (foto 1)

    Els dos representants de la nostra policia local, que participen en aquesta competició esportiva, arranquen la seua participació amb excel·lents resultats. Antonio Morant Martínez i Gustavo Díaz Arenas, agents de la Policia Local de Benissa, es troben a Algesires, seu dels Jocs Europeus de Policies i Bombers, que es disputen entre el 21 i el 29 de setembre en la localitat gaditana.

    Morant es troba participant en diferents proves atlètiques mentre que Díaz fa el mateix en la disciplina de Taekwondo WTF. Quan ens trobem en l'equador de la competició, les notícies que arriben d'Algesires no poden ser millors, ja que Antonio Morant Martínez va aconseguir, en el seu primer dia de competició, una medalla de plata en la prova de 5.000 metres en pista, aconseguint també l'or en el seu segon dia en 4x400 m en l'Estadi de la Línia de la Concepció.

    Per la seua banda, Gustavo Díaz es va alçar amb la medalla de plata en taekwondo en les competicions celebrades en el Pavelló Municipal dels Barris de la localitat gaditana. Malgrat el gran nivell dels competidors, els nostres agents segueixen demostrant la seua vàlua i preparació. Cal recordar que Antonio Morant ja va finalitzar la seua participació en els Mundials de Policies i Bombers de l'any passat, celebrats a Los Angeles (EUA) amb un 6é lloc en 10.000 m i un quart lloc en els relleus 4x400 m.

    Pujar