Castellano

Conselleria concedeix 476.000€ de subvenció per al Doble Amor per a 2017

    D'igual manera que l'any passat Conselleria va concedir la subvenció corresponent a 2016 (461.576,94 euros), enguany també rep ajudes este centre d'atenció als discapacitats intel·lectuals. Concretament, 476.418,80 euros. A més de l'augment sensible respecte l'any passat, aproximadament 25.000 euros, la publicació de la concessió de les ajudes també s'ha avançat, ja que en 2016 el DOGV les va publicar en desembre, mentre que enguany es realitza en el mes de juliol.

    Aquesta quantia és part dels més de tres milions que la Conselleria atorga enguany en subvencions a entitats sense ànim de lucre per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d'autonomia de persones amb diversitat funcional. L'objectiu de les ajudes es subvencionar programes de convivència, promoció d'oci i temps lliure, de cooperació social, d'intervenció per a la prevenció i inserció social, de respir familiar, de suport i atenció sociosanitària, d'ocupació amb suport, de foment de la vida independent o de teràpia assistida amb animals de companyia, entre d'altres.

    El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, mostra la seua satisfacció per les ajudes concedides "a un centre tan emblemàtic per a Benidorm i per a la comarca i que fa una tasca social tan important en l'àmbit de la diversitat funcional" i, al seu parer, demostra el compromís de la Conselleria amb les polítiques socials. Cal recordar que el centre Doble Amor, situat a Benidorm, presta serveis a persones de tota la Marina Baixa, per millorar les condicions socials i laborals dels discapacitats intel·lectuals.

    A banda, el regidor ha pogut saber que el deute d'ajudes que tenia el centre ocupacional del Doble Amor, la llavaneria, està a prop de resoldre's perquè ja s'ha procedit a signar l'acta de pagament. Bigorra ha explicat que des de la Generalitat ja es va advertir que no s'havia pogut produir al pagament perquè els fons provinents del crèdit que aporta el govern central (anomenat Fons de Liquidesa Autonòmica) no havien arribat a temps ni de manera suficient, com havia reclamat el Consell. Però que, després de l'últim enviament de fons del FLA, es procedirà al pagament.

    Pujar