19 de gener de 2021 19/1/21
A BENIDORM

Detingut per robar més de 2.000 euros a una lotera després de deixar-la sense coneixement

Detingut per robar més de 2.000 euros a una lotera després de deixar-la sense coneixement - (foto 1)
  • La va esperar al portal de la seua casa i li va envoltar el coll amb el braç, fent pressió fins que es va desmaiar

Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat de Benidorm a un jove de nacionalitat Pakistanès i 20 anys d'edat com a presumpte autor d'un assalt patit per una venedora de loteria quan accedia al portal de la seua casa.

Els fets pels quals ha sigut detingut van passar fa menys d'un mes, al mig dia, quan la víctima havia accedit al portal de la seua casa. En aquest moment el jove que ja es trobava en el portal es va col·locar darrere de la denunciant i li va envoltar el coll amb el braç, fent pressió fins deixar-la sense coneixement. Aquesta tipologia de robatori amb violència és coneguda com "mataleón" i comporta un gran risc per a la persona agredida.

Un cop esvaïda, l'autor va aprofitar per robar la recaptació i els diners que portava la víctima, més de 2.000 euros. També li va sostraure gran quantitat de loteria, un TPV de cobrament i tres telèfons mòbils.

La investigació ha sigut portada a terme pel Grup IV de la Policia Judicial de Benidorm. A partir de la declaració de la denunciant i la descripció que aquesta donava de l'assaltant, els agents van estudiar les imatges captades per les càmeres de seguretat de la zona i van centrar els seus esforços en la localització de testimonis de fet en si o de la fugida de l'agressor.

Les perquisició realitzades pels investigadors els van conduir a la identificació d'un possible autor, que va ser reconegut sense dubtes per la víctima de l'atracament.

A partir d'ací es va establir un dispositiu policial en nom de la localització del sospitós, que ràpidament va ser arrestat pels policies de la Comissaria de Policia Nacional de Benidorm.

Un cop detingut es va realitzar un registre al seu domicili per tal de localitzar algun dels objectes sostrets. El detingut va ser posat a disposició de Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm.

Pujar