5 d’agost de 2020 5/8/20

Benidorm es prepara per a l'arribada massiva de turistes: “Espanya vos espera”

Benidorm es prepara per a l'arribada massiva de turistes: “Espanya vos espera” - (foto 1)
  • La premsa britànica celebra la reobertura de fronteres i convida als seus ciutadans a tornar a Benidorm

MÉS FOTOS
Benidorm es prepara per a l'arribada massiva de turistes: “Espanya vos espera” - (foto 2)
Benidorm es prepara per a l'arribada massiva de turistes: “Espanya vos espera” - (foto 3)

Des del moment en el qual el president del Govern, Pedro Sánchez, va anunciar l'obertura de les fronteres per a el mes vinent de juliol, la premsa britànica no ha dubtat a animar als seus ciutadans a visitar Benidorm.

«Espanya us espera», van ser les paraules amb les quals Sánchez, en la seua última compareixença, convidava a fer turisme a Espanya. Després d'aquest anunci, el sector turístic de la ciutat alacantina ha presagiat bons auguris de cara a la temporada estival.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, havia anunciat l'ampliació de l'horari de les terrasses fins a la una de la matinada com ja es fan en altres localitats com Màlaga. Encara que ha dit que és necessari assegurar-se que la ciutat és una destí segur i ha demanat prudència davant el missatge del president.

No obstant això, res és segur, ja que Regne Unit continua prohibint els vols no essencials de moment. A més, els turistes que arriben al país hauran de passar 14 dies de confinament obligatori. Aquesta circumstància pot arribar a duplicar el preu de les vacances.

Encara que queda un mes perquè Espanya òbriga les seues fronteres a l'estranger, l'efecte crida ja està llançat i el sector turístic es prepara. Des del Govern s'estudia també la possibilitat que Regne Unit establisca ponts aeris i corredors marítims per als punts amb més afluència de turistes a Espanya.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar