27 de setembre de 2020 27/9/20

Benidorm, primer finalista de la Copa Generalitat

Benidorm, primer finalista de la Copa Generalitat - (foto 1)

    El cap de setmana s'han jugat les semifinales de la 12ª edició del campionat, i en la categoria juvenil la formació benidormera ja ha aconseguit aplegar a la final.

    La categoría absoluta va viure les primeres partides de semifinals, on Benimagrell i Parcent golpejaren primer, i amb contundencia. En el cas de Benimagrell jugaren l'anada en el seu carrer davant Bicorp, i en la mateixa l'equip dels raspadors no va poder sumar cap joc al seu marcador, de manera que els alacantins ja tenen quasi els dos peus en la final del diumenge 19, que tindrà lloc en el carrer de Poble Nou de Benitatxell. Per part de Parcent, els recents campions de la Supercopa del Joc a Ratlles es desplaçaren a Agost, on jugaren contra els campions de palma, als quals derrotaren 4 a 10.

    Respecte als juvenils l'escola de Benidorm ja ha el·liminat a la formació de Montserrat. La partida d'anada i de tornada es varen tancar amb el mateix resultat, 10 a 3 favorable als joves del Benidorm, que ja están a l'espera de conèixer rival per a la seua final. D'entre Murla i Benimagrell eixirà l'altre finalista, de moment els segons tenen més opcions, ja que guanyaren en el carrer de Murla el passat cap de setmana 5 a 10, i la partida de tornada es jugarà en sa casa la próxima setmana.

    Pujar