elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La I trobada nacional de sevillanes obri la programació del diumenge del Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival

La I trobada nacional de sevillanes obri la programació del diumenge del Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival
  • Falete serà l'encarregat de tancar la tercera jornada del festival

MÉS FOTOS
La I trobada nacional de sevillanes obri la programació del diumenge del Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival - (foto 2)

Benicàssim continua amb la programació de la sisena edició del Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival i les sevillanes han pres aquest migdia el recinte de l'escenari El Tablao. Desenes d'aficionats s'han acostat a l'espai situat al carrer Joan Carles I per a participar en la primera trobada nacional de sevillanes que ha comptat amb l'actuació d'Adrián Benitez i durant al voltant de dues hores el públic ha gaudit del cante i el ball.

La programació continuarà aquesta vesprada a partir de les 17.00 hores en la plaça Sequiota amb l'actuació de Paradita Flamenca mentre que a partir de les 20.00 hores l'activitat tornarà a l'escenari El Tablao amb el concert de Falete.

Per a demà dilluns 11, festiu local a Benicàssim, la programació contempla les actuacions de Almazhara (plaça Sequiota) i Efrain (plaça dels Dolors) a les 19.00 i a les 20.00 hores respectivament, mentre que a la nit, a partir de les 23 hores, actuarà José Ortega Manzanita en El Tablao.

Finalment, el dimarts 12 d'octubre, dia festiu nacional, comptarà amb l'actuació de Jarana i com a clausura del festival està programat el II Recital de Cante i ball “De Jerez a Benicàssim” amb l'actuació principal de José Mijita en El Tablao a les 19.00 hores.

Pujar