elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs reclama en els pressupostos del Consell la Unitat de Radiodiagnosis per a Benicàssim

Cs reclama en els pressupostos del Consell la Unitat de Radiodiagnosis per a Benicàssim
  • Fernando Llopis i Cristina Fernández insisteixen en "un servei que dotaria de major autonomia i qualitat de vida als veïns"

Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes ha demanat en els pressupostos del Consell mesures per a millorar l'Atenció Primària de la província de Castelló. En aquest sentit, el diputat autonòmic i portaveu de Cs en Sanitat, Fernando Llopis, ha explicat que "hem presentat una esmena perquè s'active una Unitat de radiodiagnosis en el Centre de Salut de Benicàssim". "Des del nostre grup no entenem com un servei tan bàsic com és el de radiografies encara no haja sigut incorporat a l'ambulatori, que és el centre més pròxim al ciutadà", ha assegurat Llopis i ha postil·lat que "aquesta deixadesa demostra que per al Botànic no és una prioritat garantir una sanitat pública i de qualitat".            

En aquest sentit, la portaveu de Cs a Benicàssim, Cristina Fernández ha subratllat que "venim defensant l'impuls d'aquesta unitat des de 2016 i el tripartit ha fet cas omís". "Aquest servei donaria major autonomia al nostre centre de salut i sobretot als nostres veïns que es veuen obligats a desplaçar-se a Castelló, amb la dificultat afegida que ara estem en plena pandèmia", ha lamentat Fernández. Per això, "esperem que aquesta vegada sí la senyora Barceló aposte de veritat i no sols només de boca per

Pujar