12 de desembre de 2019 12/12/19

Vox UJI Ràdio col·labora amb per cinquè any consecutiu amb el Formigues Festival

Vox UJI Ràdio col·labora amb per cinquè any consecutiu amb el Formigues Festival - (foto 1)

  Per cinquè any consecutiu Vox UJI Ràdio col·labora amb el Formigues Festival, el festival de música per a menuts, que els dies 11 i 12 de maig de 2019 celebra la seua setena edició al recinte Villacamp de Benicàssim. La mostra permet que tant menuts com adults gaudisquen de concerts, tallers, jocs, xarrades i de les nombroses activitats proposades.

  El dissabte 11 de maig l’emissora de la Universitat Jaume I realitzarà el programa Ràdioformigues, un programa especial en el que els protagonistes seran els xiquets i xiquetes. A més, s’impartiran tallers de ràdio en els que els participants elaboraran continguts per al programa amb entrevistes, notícies i presentació de temes musicals. Una proposta que a banda de presentar el mitjà als participants, els permetrà divertir-se mentre aprenen.

  Aquestes activitats comptaran amb la col·laboració d’estudiantat vinculat a Vox UJI Ràdio de les titulacions de l’àmbit de les Ciències de la Comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques) de la Universitat Jaume I, així com músics i artistes convidats.

  ocultar
  Vox UJI Ràdio col·labora amb per cinquè any consecutiu amb el Formigues Festival
  Pujar