23 de gener de 2021 23/1/21

El PSPV lamenta que el bipartit de Benicàssim “duplique les despeses d'òrgans de govern en lloc de reforçar la neteja”

  • El portaveu socialista, Miguel Alcalde, critica que “l'acord PP-Ciutadans es tradueix a pagar dos sous d'alcaldesses a costa dels veïns i veïnes”

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Benicàssim, Miguel Alcalde, lamenta l'impacte econòmic que tindrà sobre els veïns i veïnes l'acord de Govern entre PP i Ciutadans. “El ple en el qual s'han detallat les retribucions dels òrgans de govern ha deixat clar que el pacte de PP i Ciutadans és un acord salarial i poc de programa en comú”. 

Alcalde assegura que els ciutadans “no pagarem un sou d'alcaldessa, sinó dos. Cobrarà igual Susana Marqués que la representant de Ciutadans, Cristina Fernández, sense que les seues competències siguen les mateixes”. El portaveu socialista també ha criticat que “tots els regidors de tots dos grups municipals cobren el 80% d'una dedicació exclusiva, augmentant aquest percentatge sobre l'anterior mandat i a més passen a cobrar-lo dos regidors més que anys arrere”.

I malgrat aprovar una major dedicació dels regidors “s'augmenta el nombre d'assessors. On abans hi havia un periodista a mitja jornada ara passarem a pagar dos amb sou complet i a més les labors de secretaria es cobriran llevant un funcionari de les oficines municipals”. 

“Un càlcul senzill fa veure que es dupliquen les despeses dedicades als òrgans de govern de l'Ajuntament de Benicàssim, amb tantes coses que queden per resoldre al nostre poble, com un IBI desmesurat, la neteja dels carrers abandonada i no diguem dels accessos tots els dies col·lapsats per a eixir a treballar”, critica Alcalde.

El Grup Municipal de Ciutadans, que havia arribat a la política per a regenerar-la, “ha optat per tancar els ulls i obrir la butxaca, amb un silenci còmplice no atrevint-se a prendre la paraula en tot el ple, ni quan l'alcaldessa va aclarir que el programa a seguir anava a ser el del PP”, segons explica Miguel Alcalde. “El nou mandat de Susana Marqués arranca amb una cosa clara: el govern es mantindrà a costa dels impostos dels veïns i veïnes”.

Pujar