elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSOE de Benicàssim presenta la seua candidatura municipal amb Rubén Rodríguez com a cap de cartell

El PSOE de Benicàssim presenta la seua candidatura municipal amb Rubén Rodríguez com a cap de cartell
  • El candidat socialista centra el seu projecte en l’impuls de l’habitatge social, més places públiques de residència i més cultura com a font d’oportunitats i creació de riquesa

El PSPV de Benicàssim ha escenificat aquesta vesprada l’inici del compte enrere cap a les “eleccions del canvi” amb la presentació de la llista que assumeix el repte de recuperar l’alcaldia de la localitat de la Plana Alta. La candidatura renova el seu lideratge i tindrà com a cap visible el jove Rubén Rodríguez, conegut empresari local de 34 anys. Davant el públic assistent s’ha mostrat emocionat per l’envit del partit i ha agraït el caliu que li ha està demostrant la gent. “Vull tornar tota l’estima a base de treball, treball i més treball perquè Benicàssim progresse en tots els sentits i àmbits”.

En primer lloc, Rodríguez ha reivindicat l’empremta socialista en els carrers i les places de Benicàssim. “Durant els governs de tint progressista, el nostre poble ha aconseguit escoles infantils municipals gratuïtes, llibres de text als col·legis i instituts debades, carnet gent d’or, ecoparc, festivals i retén de la policia local a les urbanitzacions, entre altres moltes coses”. Per al futur, el candidat proposa “reprendre polítiques pensades per a la gent, per al progrés i per al futur econòmic i social del nostre poble”.

El candidat socialista vol fer de l’escolta activa a la ciutadania la seua principal forma de fer política. “Els nostres veïns i veïnes tenen l’Ajuntament com a referència per transmetre els seus problemes, per molt xicotets que siguen, i han de trobar una resposta amable, sensata i ràpida”. En aquest sentit, els i les socialistes plantegen un projecte “innovador i transformador” on s’impulsarà l’habitatge social, més places públiques de residència i més cultura com a font d’oportunitats i creació de riquesa. Un objectiu marcat és sobrepassar els 20.000 habitants per a ampliar serveis i optar a més ajudes.

Rubén Rodríguez aposta per la igualtat d’oportunitats i per una “Benicàssim viva, diversa, oberta, turística, sostenible i de futur” i convida la població a ser partícip “d’aquest moviment de canvi que revolucionarà el nostre poble i que acabarà amb les polèmiques que han involucrat l’alcaldessa i els socis que han ralentitzat el progrés del municipi en els últims anys”.

Pujar