elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ada Morales abordarà a Benicàssim el comerç minorista i la seua adaptació a la nova realitat

Ada Morales abordarà a Benicàssim  el comerç minorista i la seua adaptació a la nova realitat
  • La coach comercial i executiva consultora en vendes impartirà una ponència el dijous 22 en el Espai de la Música

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de l'àrea de l'Agència de Desenvolupament Local (Aedl), continua potenciant el talent local amb tallers i ponències amb professionals d'alt nivell per a mantindre viu i actiu els comerços i els projectes emprenedors de Benicàssim. La programació, que forma part del programa Benicàssim Activa, per a aquest mes contempla la participació de Ada Morales. La coach comercial i executiva consultora en vendes, abordarà el sector retail (comerç minorista) i la seua adaptació a la nova realitat per la crisi del Covid-19 en una ponència que tindrà lloc en el Espai de la Música el dijous 22 de 19.00 a 21.00 hores. Durant aquest temps, els assistents al costat de Ada Morales abordaran la figura del nou consumidor, la seua nova manera de comprar i les noves formes de connexió amb el client. Com ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, per motius de seguretat sanitària l'aforament és limitat i es requereix realitzar subscripció per a poder gaudir d'una plaça, “i des de l'ajuntament es garanteixen les mesures sanitàries i protocol de seguretat necessari”. Per a formalitzar l'assistència, els interessats poden trucar al telèfon 673306011 o enviant un correu electrònic a info@benicassimactiva.com.

Seguint amb la programació, el mes de novembre comptarà amb dues ponències. La primera està programada per al dia 5 de 19 a 21 hores en el Espai de la Música de la mà d'Andrea Villalonga. La ponència #Mírate té l'objectiu que les persones es qüestionen, milloren la seua influència, es comuniquen de forma més àgil i treballen la positivitat dins de la seua autenticitat personal.

Finalment, Carlos G. Almonacid protagonitzarà el 26 de novembre de 19 a 21 hores en el Espai de la Música la ponència Intel·ligència emocional per a l'èxit amb la qual els assistents podran adquirir eines essencials per al maneig del conflicte, com ara el Llenguatge assertiu o la Comunicació no verbal entre altres, a fi de millorar l'estàndard de qualitat d'una manera amena i divertida.

El termini d'inscripció per a les dues ponències del mes de novembre ja està obert i es pot reservar plaça trucant al telèfon 673306011 o enviant un correu electrònic a  info@benicassimactiva.com

Pujar