9 de juliol de 2020 9/7/20

El LIII Certamen Internacional Francesc Tàrrega ja té als dotze seleccionats

El LIII Certamen Internacional Francesc Tàrrega ja té als dotze seleccionats - (foto 1)
  • El programa continuarà demà amb el concert d'Alejandro Córdova, guanyador del certamen del 2017

Després de dues jornades de Preselecció en el Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim, el jurat del LIII Certamen Internacional Francesc Tàrrega ja ha seleccionat als dotze concursants que passen a les sessions. Dels 21 joves participants procedents de 13 nacionalitats, els triats són l'espany Javier García Verdugo, Ema Kapor de Sèrbia, Igor Klokov de Rússia, Pavel Kukhta de  Bielorrússia, Andrés Madariaga de Xile, Domenico Mottola d'Itàlia, Marco Piperno d'Itàlia, Damiano Pisanello de Suïssa, Sanel Redzic de Bòsnia-Hercegovina,  Simone Rinaldo d'Itàlia, Marko Topchii d'Ucraïna i Elena Fomenko de Rússia.

El Director del Certamen, José Manuel Morales, ha sigut l'encarregat de comunicar la decisió del jurat i ha destacat l'alt nivell dels participants en l'edició número 53. El jurat està presidit pel compositor espanyol i establit en Berlin, Lorenzo Palomo, i compost per la professora i concertista grega Antigoni Goni, el guitarrista alemany Wolfang Weigel, el professor i concertista espanyol Francisco Bernier, el professor i concertista italià Paolo Pegoraro, el professor i concertista alemany Thomas Muller Pering i, finalment, el professor i concertista estatunidenc Michael Newman.

Les sessions oficials del LIII Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega començaran el dilluns 2 setembre en el Teatre Municipal a les 22 hores i continuaran el dimarts 3 i dimecres 4 a la mateixa hora. L'entrada és gratuïta.

I, abans de l'inici de les sessions, el programa del Certamen continua demà amb el concert presentació del disc gravat per Alejandro Córdova, guanyador de l'esdeveniment en l'edició del 2017. La cita musical serà en el Espai de la Música a les 20.00 hores i els assistents rebran com a obsequi el disc de Córdova.

Pujar