28 d’octubre de 2020 28/10/20

La Garrofera celebra la seua assemblea anual

La Garrofera celebra la seua assemblea anual - (foto 1)
  • L'associació de Jubilats i Pensionistes repassa les activitats del 2019 i les previsions per al present exercici

La Direcció de l'Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera de Benicàssim ha convocat hui als seus socis a l'assemblea anual que s'ha celebrat en el Espai de la Música Mestre Vila i que ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Susana Marqués, i l'edil responsable de l'àrea, Rosa Mari Gil, entre altres membres de la corporació municipal.

La presidenta de l'entitat local, Antonia Navarro, ha sigut l'encarregada d'obrir l'acte i en el seu discurs de benvinguda, a més d'agrair el treball dels components de la Junta Directiva, així com els associats i al consistori, ha aprofitat per a recordar algunes de les activitats que es van dur a terme en el 2019 com la Setmana de la Salut, la Setmana del Major, els viatges o la seua participació dins del programa de festes patronals de gener i setembre. Unes activitats que tampoc faltaran en el programa per al present exercici i el viatge més pròxim és el que podran realitzar els socis i sòcies a Cofrentes per Setmana Santa.

Durant l'assemblea s'ha mostrat l'informe econòmic anual i també s'ha informat els presents de les altes i baixes en la Junta Directiva. Així, Fernando Berdugo passa a ser el tresorer, càrrec que fins ara ocupava Antonio Justicia, mentre que les vocals Rosa Ves i José Dolz cedeixen el testimoni a Manolita Martínez i Carmen Minguez.

Per part seua, l'alcaldessa, Susana Marqués, ha destacat en la seua intervenció l'atenció que reben els majors de Benicàssim i dins dels serveis es troben les ajudes a domicili, el programa Menjar a casa, el transport adaptat o la teleajuda. Els treballs que queden pendents en el CEAM per a poder recepcionar l'obra i accelerar la posada en marxa de l'espai d'assistència als majors ha sigut un altre dels temes tractats en la trobada.

Posteriorment, al voltant de 600 persones s'han traslladat a un restaurant de la Ribera de Cabanes on s'ha celebrat un menjar de germanor.

Pujar