elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Two Door Cinema Club i Miss Caffeina, nous confirmats per al FIB 2022

Two Door Cinema Club i Miss Caffeina, nous confirmats per al FIB 2022
  • El Festival Internacional de Benicàssim continua donant a conéixer els noms dels grups que es pujaran a l'edició del pròxim any

Nova jornada de confirmacions per al Festival Internacional de Benicàssim 2022 i en aquesta ocasió se sumen al cartell Two Door Cinema Club, Miss Caffeina, Zahara i Declan Mckenna.

Two Door Cinema Club és una banda indie rock i indie pop d'Irlanda del Nord, la formació del qual es remunta a 2007, i està formada per Alex Trimble, Kevin Baird i Sam Halliday.

El FIB comptarà amb l'actuació de Miss Caffeina, una banda espanyola d'indie rock i pop que es va formar a Madrid en 2006. També actuarà la polifacètica Zahara, cantant, compositora, actriu, presentadora de televisió productora i escriptora espanyola.

Tanca els anuncis de hui Declan Mckenna, cantant, compositor i músic britànic, que va saltar a la fama després de guanyar el concurs de talents emergents del Festival de Glastonbury de 2015. 

Aquests quatre confirmats se sumen a Steve Aoki, Kasabian, Visca Suècia, Tom Grennan, Izal, Joel Corry, The Hunna i La La Love You.

Pujar