elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Desallotgen a trenta veïns en l'incendi d'una casa a Benicàssim

Desallotgen a trenta veïns en l'incendi d'una casa a Benicàssim
  • Cinc veïns van ser obligats a confinar-se en les seues vivendes i un d'ells va resultar ferit

Efectius del Consorci de Bombers de Castelló han extingit un incendi en un habitatge de Benicàssim. El succés es va produir este dimarts a la nit en un edifici de 10 plantes i com a conseqüència de les flames s'ha hagut de desallotjar a trenta persones, segons han informat fonts del Consorci de Bombers.

A més d'estos trenta desallotjats, els bombers van ordenar confinar-se en els seus habitatges a cinc persones dels pisos superiors mentre es treballava en l'extinció de les flames que afectaven a un sisè pis.

El Consorci de Bombers de Castelló va mobilitzar dos dotacions del parc de Plana Alta i un del parc de Baix Maestrat que no va arribar a intervenir. Una vegada extingit l'incendi, segons han explicat estes mateixes fonts, es va procedir a baixar a les cinc persones, tres de les quals van ser revisades per efectius del SAMU i una va ser evacuada a centre de salut.

L'incendi va quedar extingit a les 22.40h i tots els veïns van poder tornar als seus domicilis excepte el de l'habitatge afectat per l'incendi.

Pujar