21 de gener de 2021 21/1/21

Cuca Gamarra participarà en l'escola d'estiu del PP de Castelló

  • • La vicesecretaria nacional clausurarà al costat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, l'escola d'estiu que ha organitzat el PPCS per al 27 a Benicàssim en defensa del municipalisme

La  vicesecretària general del PP nacional, Cuca Gamarra, assistirà a l'escola d'estiu que el PP de Castelló ha organitzat per a aquest dissabte 27 de juliol a Benicàssim. La sotssecretària de Política Social serà l'encarregada de clausurar l'escola al costat de la presidenta del PP en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig.

Cuca Gamarra ha estat alcaldessa de Logroño i és una gran defensora del municipalisme pel que tractarà d'exposar la seva visió del tema en Vila Elisa (Benicàssim) dissabte que ve 27 de juliol.

Tal com ha explicat el president del PPCS, Miguel Barrachina, “el PP és el partit que més alcaldia té a la província de Castelló” i ha posat de manifest que “aquesta escola servirà per a defensar la política més propera, la més pròxima i de defensa del territori com és el municipalisme”.

A més, Cuca Gamarra defensarà al costat del president provincial Miguel Barrachina “la necessitat que les polítiques liberals, les de la llibertat que representa el PP” es posin en marxa “davant un moment incert”. El líder provincial ha explicat que “comença una legislatura en la qual creixen les llistes d'espera i minven les oportunitats mentre l'esquerra l'única cosa que fa és augmentar-se el sous i disparar el nombre d'assessors”.

La jornada arrencarà dissabte que ve a les 10.00 del matí. La inauguració serà a càrrec de l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i la secretària general del PPCV, Eva Ortiz.

A continuació se celebrarà una taula rodona titulada ‘Els Ajuntaments davant els nous Governs’ que comptarà amb la participació de Carlos Manzón, president de la Diputació d'Alacant, Alberto Fabra, senador territorial de la Comunitat Valenciana i Vicent Sales, portaveu de la Diputació de Castelló.

Pujar