elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim suma un nou ecoparc mòbil a la zona sud

Benicàssim suma un nou ecoparc mòbil a la zona sud
  • El servei de reciclatge s'instal·larà enfront del CEIP Palmerar un dijous al mes

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de Reciplasa i el Consorcio de Residuis C2, estrenarà aquest dijous 17 de juny el servei d'ecoparc mòbil per a facilitar al veïnat de la zona sud el depòsit i gestió de residus domèstics.

Com ha explicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, l'ecoparc mòbil s'instal·larà un dijous de cada mes enfront de l'espai públic existent enfront del CEIP Palmerar, situat en l'Avinguda Mohino amb carrer El Palmerar. L'horari establit serà de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores “i el servei estarà operatiu un dijous de cada mes fins al mes de maig del 2022, amb l'objectiu posat a facilitar una eina continuada a la ciutadania i permetre així que de manera gratuïta puga depositar els residus i garantir el seu correcte tractament”.

Aquest centre de recepció de residus permetrà el depòsit de més de 40 tipus com a tubs fluorescents, bombetes LED, telèfons mòbils, medicines caducades i radiografies, entre altres.

L'ecoparc mòbil se situarà en la zona sud els següents dijous: 17 de juny, 22 de juliol, 19 d'agost, 16 de setembre, 14 d'octubre, 11 de novembre, 16 de desembre, 20 de gener, 24 de febrer, 24 de març, 21 d'abril i 19 de maig.

Recordar que, tots els dijous de l'any, Benicàssim disposa d'un altre Ecoparc Mòbil al costat del recinte de mercats (avinguda Joan Carles I) a la disposició de la ciutadania.

Pujar